Reshmie Oogink.
Volledig scherm
Reshmie Oogink. © ANP

Nederlandse atlete en staflid testen positief: “Ik heb er geen woorden voor, dit is het einde van mijn carrière”

OLYMPISCHE SPELENTwee leden van het olympische Nederlandse team hebben coronapositief getest. Het gaat om taekwondoka Reshmie Oogink en een staflid van de roeiploeg. 

7 reacties

 • Luigi Donders

  1 jaar geleden
  Hadden ze zich aan de regels gehouden dan waren ze negatief geweest, eigen schuld en een les voor in de toekomst.
 • Seppe Goossens

  1 jaar geleden
  Dat is erg treurig, voor deze geweldig mooie vrouw.
 • Ignace Van Bost

  1 jaar geleden
  Belachelijk dat een besmetting een einde moet maken … 1 dode per dag wie kan dit nu nog begrijpen .
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Niet voor niets dat sommige sporters een uitvlucht hebben gezocht om niet naar ginder te gaan. Sommigen zagen de bui hangen en realiseren zich dat dit bij de mensen gaat blijven hangen als een smet op hun carrière (lees inkomsten op de helling in de toekomstige)
 • Lecocq Daniel

  1 jaar geleden
  Een atleets leven verwoesten op basis van een besmetting met een virus waar hij niets van voelt. Dit is competitievervalsing. Hoelang gaat deze waanzin voortgezet worden?
 1. Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaanse invloed in Europa en Azië

  Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaan­se invloed in Europa en Azië

  De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Peking, waar hij de Chinese leider Xi Jinping heeft ontmoet en de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen zal bijwonen. Dat heeft het Russische persagentschap TASS gemeld. Poetin sprak bij deze topontmoeting over “de ongekend nauwe betrekkingen” tussen beide landen. Hij zei dat de banden van Rusland met China “zich voortvarend ontwikkelen op de weg naar vriendschap en een strategisch partnerschap”.