BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nafi Thiam sluit EK indoor niet uit

Meer sportNafi Thiam sluit niet uit dat ze begin maart meedoet aan het EK indoor in het Poolse Torun, maar zeker is dat lang niet. Alleen als ze zich honderd procent goed voelt, zal de olympische kampioen een gooi doen naar Europees goud.

 1. Triatleet Jelle Geens kan door coronabesmetting niet afreizen naar Tokio en moet al zeker individuele triatlon laten schieten
  Play
  Olympische Spelen
  10

  Drama voor Jelle Geens (28): volledig gevacci­neer­de triatleet kan door coronabe­smet­ting niet afreizen naar Tokio en moet al zeker individue­le triatlon laten schieten

  Triatleet Jelle Geens (28) geeft forfait voor de individuele triatlon op de Olympische Spelen in Tokio. Onze landgenoot testte in de aanloop naar de Spelen positief op het coronavirus, zo meldt het BOIC. Een deelname met de Belgian Hammers in de Mixed Team Relay behoort wel nog tot de mogelijkheden. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag kunnen afreizen naar Japan.
 2. EXCLUSIEF. “Goud win je niet óp de Spelen”: bekijk aflevering 3 van miniserie ‘Red Lions: de slag om goud’
  Play
  Olympische Spelen
  1

  EXCLUSIEF. “Goud win je niet óp de Spelen”: bekijk aflevering 3 van miniserie ‘Red Lions: de slag om goud’

  De slag om goud. Na zilver op de Spelen in Rio is de missie duidelijk voor onze nationale hockeymannen. Met minder dan een gouden plak in Tokio zijn ze niet tevreden. In een driedelige docureeks volgen we de Red Lions in hun jacht op Olympische roem. Vandaag aflevering 3: de voorbereiding. Een bezoekje van koning Filip en een blik op de ideale voorbereiding van de Lions richting Olympische Spelen, zowel mentaal als fysiek.

Olympische Spelen