PN/VTM Nieuws
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/VTM Nieuws

Nafi Thiam bant zes dagen voor zevenkamp alle sociale media: “De druk is er nu non-stop. De mentale gezondheid van atleten mag toch wat centraler staan”

Olympische SpelenGeen face to face interview met Nafi Thiam in het olympisch dorp: de 26-jarige titelverdedigster in de zevenkamp zondert zich zoveel mogelijk af van alles wat haar stress kan geven: “Ik ben een intuïtief persoon, ik heb het nodig om relax te zijn.”

13 reacties

 • marc van cauwenberge

  2 maanden geleden
  Prima beslissing hou de druk weg
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Goede beslissing. Rust in het hoofd bewaren en focussen.
 • Wannes Van De Velde

  2 maanden geleden
  Normaalste zaak van de wereld.
 • Christophe Braem

  2 maanden geleden
  Plezier hebben is het voornaamste. Of je nu wint of niet. Bewezen heb je al. Want er zijn er maar weinig op onze planeet die kunnen zeggen "ik heb meegedaan op de Olympische Spelen".
 • marc de rycke

  2 maanden geleden
  Terecht !!!! Stoppen die roddelpers
 1. “Evengoed zat ik nu op een brommer in Djibouti, was ik dik en verkocht ik sigaretten”: zeven dingen die u nog niet wist over bronzen Bashir Abdi
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  73

  “Evengoed zat ik nu op een brommer in Djibouti, was ik dik en verkocht ik sigaretten”: zeven dingen die u nog niet wist over bronzen Bashir Abdi

  Bashir Abdi heeft ons land een zevende medaille bezorgd op de Olympische Spelen. Onze landgenoot (32) kende een bewogen levensverhaal, was ooit zeven jaar lang op de vlucht voor de burgeroorlog in Somalië en kwam uiteindelijk op z'n pootjes terecht in België. Maar er is meer: wist u hoe zijn hechte band met wereldster Mo Farah tot stand kwam? Of dat Abdi als kind vooral voetballer wou worden? En... dat hij bang was voor marathons?