Zullen de Olympische vlag (L) en de Russische vlag (R) opnieuw zij aan zij wapperen tijdens de Olympische Spelen in 2024?
Volledig scherm
Zullen de Olympische vlag (L) en de Russische vlag (R) opnieuw zij aan zij wapperen tijdens de Olympische Spelen in 2024? © EPA

Na Oekraïne dreigt ook Letland met boycot Olympische Spelen als Russische atleten worden toegelaten

Ook Letland zal de Olympische Spelen van Parijs in 2024 boycotten als Russische en Wit-Russische atleten aan dat evenement mogen meedoen. Dat zegt een woordvoerder van het Letse Olympisch comité tegen persbureau ‘Reuters’: “Als we nu een beslissing moeten nemen, gaan we natuurlijk niet naar zo’n wedstrijd”.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.