Kan Wout van Aert ons meteen een medaille bezorgen?
Volledig scherm
PREMIUM
Kan Wout van Aert ons meteen een medaille bezorgen? © Photo News

Michel Wuyts heeft nog opvallende tip voor Van Aert en co: “Volg ten zuiden van Tokio attent Spanjaarden en Duitsers”

Olympische SpelenOm 4 uur vannacht begint in Japan de olympische wegrit. Met Wout van Aert en Remco Evenepoel heeft ons land twee kanshebbers op eremetaal. Onze columnist Michel Wuyts, die straks commentaar geeft bij de koers, blikt hieronder terug op de vorige wegritten op de Spelen. En hij doet daarbij een opvallende vaststelling. Lees de column hieronder.

2 reacties

 • Luc Hamels

  2 jaar geleden
  Hoog tijd dat deze man op pensioen gaat, het had beter geweest dat hij dat al enkele jaren geleden had gedaan. Maar gelukkig je kan de uitzendingen meestal ook op de Nederlandse zender volgen !!! Zo verliepen de uitzendingen van de Tour veel aangenamer, je kan ook eens lachen met het "Nederlandse Frans". :-)
 • André Uyttendaele

  2 jaar geleden
  Wat een kromtaal, is Michel beginnen drinken omdat hij vreest na zijn pensionering in de vergetelheid te sukkelen?
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.