Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meer dan honderd olympiërs laten morgen prikje zetten op Heizel

Olympische SpelenMorgen is het de eerste grote vaccinatiedag voor de olympische atleten aan de Heizel in Brussel. Olav Spahl, directeur topsport van het BOIC, meldde vandaag dat er zo’n 120 à 130 atleten een afspraak hebben voor hun eerste prik. 

26 reacties

 • Patrick De Graeve

  1 jaar geleden
  En dan vragen wij ons af waarom de vaccinatie niet vooruit gaat? Meer uitzonderingen dan regel en niet altijd gegrond?
 • Jos Jans

  1 jaar geleden
  Tja, wederom bewijs in welke klassenmaatschappij we leven. De elite mag steeds alles. Geef ze een gouden een medaille voor voorkruipen op ouderen die het meer nodig hebben dan hen.
 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  Ik vind het schandalig dat jonge gezonde mensen voorrang krijgen. Net zoals die zwangere vrouwen. Van oud naar jong? Wie gaat er nog allemaal voorkruipen?
 • Peter De Baets

  1 jaar geleden
  Zo hoort het ook. Atleten die presteren zijn een voorbeeld voor onze jeugd en onze jeugd is de toekomst. Die obese 65 plussers zijn de toekomst niet meer, dat die eerst eens aan hun overgewicht werken. Geen compassie mee.
 • Anja Lemmens

  1 jaar geleden
  Ik ben 58 jaar en heb al 2 infarcten gehad en sta dus geregistreerd als risicopatient, ik heb echter nog steeds geen uitnodiging gekregen voor een spuitje. Elke dag hoor je dat er de een of de andere groep prioriteit krijgt soms terecht maar in dit geval volgens mij zeker niet terecht. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn uitnodiging ga krijgen. Ik persoonlijk,begin te denken als laatste.
 1. Totalitair regime en weinig democratisch, maar van ‘Duitse verhevenheid’ is in China geen sprake: sporthistoricus beoordeelt vergelijking met nazi-Spelen
  Winterspelen
  10

  Totalitair regime en weinig democra­tisch, maar van ‘Duitse verheven­heid’ is in China geen sprake: sporthisto­ri­cus beoordeelt vergelij­king met na­zi-Spe­len

  Het waren straffe woorden, die schaatsfenomeen Nils van der Poel uitsprak toen hij Peking vergeleek met de beruchte ‘Nazi-Spelen’ van Berlijn 1936. Maar heeft hij gelijk? Met sporthistoricus Roland Renson doken we terug in de tijd: “Er zijn raakpunten, maar het idee van de Duitse fascistische suprematie was heel anders.”