Elise Mertens is uitgeschakeld in het enkel- en dubbelspel.
Volledig scherm
Elise Mertens is uitgeschakeld in het enkel- en dubbelspel. © AP

Medaillekanshebber Elise Mertens er het hart van in na snelle exit in Tokio: “Ik wou méér doen voor Team Belgium”

Olympische SpelenElise Mertens zal de Spelen in Tokio verlaten zonder roem. Na het dubbel volgde ook in het enkelspel een ontgoochelende vroege exit: haar medaillekans is snel vervlogen, té snel. En Mertens zat daar mee in: “Op de Spelen in Parijs wil ik beter doen.” Toch was er ook goed nieuws, want Alison Van Uytvanck slaagde er wel in zich te plaatsen voor de volgende ronde.

21 reacties

 • Eddy Van De Velde

  1 jaar geleden
  Wat doet tennis ook op de Olympische Spelen. Er zijn het ganse jaar door tornooien, grand slams, ... waar ook het vele geld te rapen valt. Ze zouden het daar bij moeten houden. En zo zijn er nog sporten. Niet zoals de echte olympische disciplines waar athleten jaren naar toeleven en werken.
 • Suzanne Govaerts

  1 jaar geleden
  Wat een geluk dat we onze Wout nog hebben...die stelt nooit teleur.
 • niki peeters

  1 jaar geleden
  Belgische tennissers stellen niets voor sinds kim en justine ermee gestopt zijn. Er is er geen enkele bij die ooit een deftige prijs gepakt heeft.
 • Jeannine De Ceuster

  1 jaar geleden
  Stond in de sterren geschreven, wat anders.
 • Leo Stulens

  1 jaar geleden
  Wat een reacties weer. Mag een sporter nog ambitie hebben? Elise is wereldtop laat daar geen twijfel over bestaan! Sporten bij 40 graden...begin er maar aan. Wees eens wat meer supporter voor onze landgenoten! Elise Mertens, wij Limburgers zijn heel trots op je!
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.