Elise Mertens is uitgeschakeld in het enkel- en dubbelspel.
Volledig scherm
Elise Mertens is uitgeschakeld in het enkel- en dubbelspel. © AP

Medaillekanshebber Elise Mertens er het hart van in na snelle exit in Tokio: “Ik wou méér doen voor Team Belgium”

Olympische SpelenElise Mertens zal de Spelen in Tokio verlaten zonder roem. Na het dubbel volgde ook in het enkelspel een ontgoochelende vroege exit: haar medaillekans is snel vervlogen, té snel. En Mertens zat daar mee in: “Op de Spelen in Parijs wil ik beter doen.” Toch was er ook goed nieuws, want Alison Van Uytvanck slaagde er wel in zich te plaatsen voor de volgende ronde.

21 reacties

 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  Wat doet tennis ook op de Olympische Spelen. Er zijn het ganse jaar door tornooien, grand slams, ... waar ook het vele geld te rapen valt. Ze zouden het daar bij moeten houden. En zo zijn er nog sporten. Niet zoals de echte olympische disciplines waar athleten jaren naar toeleven en werken.
 • Suzanne Govaerts

  2 maanden geleden
  Wat een geluk dat we onze Wout nog hebben...die stelt nooit teleur.
 • niki peeters

  2 maanden geleden
  Belgische tennissers stellen niets voor sinds kim en justine ermee gestopt zijn. Er is er geen enkele bij die ooit een deftige prijs gepakt heeft.
 • Jeannine De Ceuster

  2 maanden geleden
  Stond in de sterren geschreven, wat anders.
 • Leo Stulens

  2 maanden geleden
  Wat een reacties weer. Mag een sporter nog ambitie hebben? Elise is wereldtop laat daar geen twijfel over bestaan! Sporten bij 40 graden...begin er maar aan. Wees eens wat meer supporter voor onze landgenoten! Elise Mertens, wij Limburgers zijn heel trots op je!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).