AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Mathieu Heijboer, head of performance bij Jumbo-Visma, zag dat Wout van Aert het vooral mentaal moeilijk kreeg: “De laatste dagen waren aftellen”

Olympische SpelenVrijdagvoormiddag keert Wout van Aert (26) terug uit Japan van de Olympische Spelen en dan wacht hem eindelijk een beetje vakantie. “Dik verdiend”, zeggen ze bij zijn ploeg, maar heel veel rust is hem niet gegund. De volgende stage en volgende doelen loeren al om de hoek.

13 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Richard, dat is toch in elk beroep en zeker ook daarin niet te onderschatten.
 • Rafaël Pauwels

  1 jaar geleden
  Prachtig wat je al gedaan hebt dit jaar. Je bent een topper als renner en als mens. Geniet van je vakantie.
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Kan het best begrijpen dat hij het moeilijk kreeg na 4 weken zo een prestatie leveren om u tegen te zeggen. Proficiat Wout.
 • Richard Tolenaars

  1 jaar geleden
  Voor een buitenstaander lijkt het soms allemaal mooi. Van je hobby je beroep kunnen maken, maar ik denk dat je niet moet onderschatten wat ze er voor over moeten hebben, en wat ze er voor moeten doen om op dat niveau te presteren. Ik kan me heel goed voorstellen dat je er dan mentaal eens een keertje doorzit. Onvoorstelbaar wat Wout heeft gepresteerd de afgelopen weken. Groot respect. Geniet van je weekje vakantie met vrouw en kind want het is je enorm gegund.
 • Dim Vanwesenbeeck

  1 jaar geleden
  Topper, wat hij heeft bewezen is de max.