Marokkaanse bokser verdacht van verkrachting poetsvrouw in olympisch dorp

Rio 2016Een Marokkaanse bokser is in Rio de Janeiro gearresteerd op beschuldiging van verkrachting. Hassan Saada (22) wordt ervan verdacht twee poetsvrouwen te hebben aangerand in het olympisch dorp.

 1. “Zo ziekelijk dat ik niet geloofde dat het echt was”: Amerikaanse gymnaste getuigt over verbaal misbruik van trainster
  Meer sport

  “Zo ziekelijk dat ik niet geloofde dat het echt was”: Amerikaan­se gymnaste getuigt over verbaal misbruik van trainster

  De Amerikaanse turnfederatie, die er al geen te beste naam op na houdt, kreeg een nieuwe dreun door de schorsing van een belangrijke coach, Maggie Haney. De 42-jarige trainster is voor acht jaar aan de kant gezet wegens fysiek en verbaal geweld. “Het ergste is dat er geen kneuzingen of blauwe plekken waren om te tonen dat het misbruik écht was,” getuigt gymnaste Laurie Hernandez, olympische kampioene in 2016 met Team USA.
 2. Exact drie maanden na het uitstel van de Olympische Spelen: hoe haalbaar is Tokio 2021?
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  Exact drie maanden na het uitstel van de Olympische Spelen: hoe haalbaar is Tokio 2021?

  Drie maanden nadat het Internationaal Olympisch Comité (IOC) besliste om Tokio 2020 uit te stellen, bestaan er nog altijd heel veel twijfels over de haalbaarheid van de Spelen in de zomer van 2021. Zolang er geen vaccin op de markt komt om de Covid-19-pandemie te beheersen, dreigen die zorgen alleen maar toe te nemen. Kan de veiligheid gegarandeerd worden? En wat met de tickets, de sponsors en het atletendorp?
 1. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk

 2. Anderlecht gaat pijnlijk onderuit tegen Beerschot
  Play

  Anderlecht gaat pijnlijk onderuit tegen Beerschot