Koning Filip aan het werk met z'n hockeystick.
Volledig scherm
Koning Filip aan het werk met z'n hockeystick. © Photo News

Koning Filip toont hockeyskills en wenst Red Lions succes op medaillejacht richting Tokio: “Jullie stralen uit dat jullie er zin in hebben”

Olympische SpelenApplaus voor Koning Filip: met de hockeystick chipt hij de bal naar Felix Denayer: het Belgische staatshoofd bezocht vandaag de Red Lions om hen succes te wensen richting de Spelen van Tokio: “Het is iedere keer een plezier om jullie wedstrijden te zien.”

0 reacties

  1. Franse bokser Aliev gaat na diskwalificatie in zitstaking en reageert zich af op camera: “Incompetente scheidsrechters”
    Olympische Spelen
    4

    Franse bokser Aliev gaat na diskwalifi­ca­tie in zitstaking en reageert zich af op camera: “Incompe­ten­te scheids­rech­ters”

    Bokser Mourad Aliev was duidelijk niet akkoord met zijn diskwalificatie in de kwartfinale. De Fransman vocht de beslissing vurig aan en in zijn protest moest onder meer een televisiecamera het ontgelden. Daarna bleef Aliev nog bijna een halfuur op de rand van ring in zitstaking voor zich uit staren: “Ik ben gedegouteerd door het olympisch boksen.”

Olympische Spelen