Klaas en Jan Dewyngaert.
Volledig scherm
Klaas en Jan Dewyngaert. © Joel Hoylaerts / Photo News

Klaas Dewyngaert vanuit Tokio: “Sporthelden zijn toch vooral mensen”

Olympische SpelenVader en zoon Jan en Klaas Dewyngaert zijn voor VTM Nieuws en HLN ter plaatse in Tokio. Van daaruit zullen ze ruim twee weken lang verslag uitbrengen over de Olympische Spelen. Afwisselend houden ze ook een dagboek bij over hun Japanse avonturen.  Vandaag is het de beurt aan Klaas.

2 reacties

 • Annie vergauts

  2 maanden geleden
  toffe Papa en zoon, nog even, en jullie mogen ook terug bij vrouwkes en kinderen. Top mensen om ons hier op de hoogte te houden van wat daar allemaal gebeurd van A tot Z.. Dank daarvoor?
 • guy vanhuysse

  2 maanden geleden
  Opgefokte mensen door media en sociale media ja, niks anders, niemand kan zo een druk aan.
 1. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.