Volledig scherm
© Photo News

Kevin Borlée zegt af voor WK aflossingen

AtletiekSlecht nieuws voor de Belgian Tornados die zaterdag op het  WK aflossingen in Japan op zoek gaan naar een ticket voor het WK atletiek: kapitein Kevin Borlée moet afzeggen met een blessure en keert donderdag terug naar België voor zijn revalidatie. Zijn vader en trainer Jacques Borlée blijft optimistisch over de kansen van zijn 4x400m aflossingsteam om de finale te halen.

 1. Olympische cultheld Eric Moussambani, die bijna verdronk in Sydney 2000, traint nu zwemmers voor Tokio: “Ik laat ze video’s van Phelps zien”
  Olympische Spelen

  Olympische cultheld Eric Moussamba­ni, die bijna verdronk in Sydney 2000, traint nu zwemmers voor Tokio: “Ik laat ze video’s van Phelps zien”

  Nog steeds geniet zijn naam wereldfaam, Eric Moussambani. De zwemmer uit Equatoriaal-Guinea spartelde in Sydney 2000 om boven water te blijven in de olympisch 100m, maar stal zo miljoenen harten. Twintig jaar later stoomt hij als nationaal trainer nu zelf zwemmers klaar voor de Spelen van Tokio 2021, vernam The Sydney Morning Herald. “Ik droom dat een van hen ooit een olympische medaille haalt.”
 2. Chef de Mission Spahl bereidt Team Belgium op alle scenario's voor: “Voor bepaalde atleten is het uitstel net een voordeel”
  Olympische Spelen

  Chef de Mission Spahl bereidt Team Belgium op alle scenario's voor: “Voor bepaalde atleten is het uitstel net een voordeel”

  Sinds eind maart werd beslist om de Olympische Spelen een jaar uit te stellen, hebben Olav Spahl en zijn team alle mogelijke scenario's voorbereid. “We willen Team Belgium volgende zomer in de beste omstandigheden naar Tokio brengen en het daar in de best mogelijke omstandigheden laten presteren”, verklaart de Chef de Mission in een donderdag gepubliceerde nieuwsbrief.
 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?

 2. Antwerp legt OHL over de knie in spektakelmatch: 3-2
  Play

  Antwerp legt OHL over de knie in spektakel­match: 3-2