Judocoach zorgt voor heisa nadat hij judoka enkele rake tikken verkoopt: “Blijkbaar was het niet hard genoeg”

Olympische SpelenDe internationale judofederatie IJF heeft een “ernstige officiële waarschuwing” uitgedeeld aan een coach die enkele meppen uitdeelde aan de Duitse judoka Martyna Trajdos. De 54-jarige Claudiu Pusa sloeg Trajdos voor aanvang van haar kamp. Het voorval werd gefilmd.

19 reacties

 • Tessa Coppieters

  1 jaar geleden
  Heb ook judo gedaan en ik kan het snappen, iedereen zoekt een bepaalde manier om opgezweept te worden en als zij dit een goeie manier vindt dat heeft niemand daar over te klagen of te zagen. De wereld zit vol seuten vindt ik
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Duidelijk dat dit een onderlinge afspraak is. Weer veel heisa voor niks.
 • André Gijbels

  1 jaar geleden
  Een oppepper van formaat,was onmiddelijk opgepept
 • stijn mertens

  1 jaar geleden
  Wat moet ze anders doen om opgezweept te worden? Tikje tegen de grond, kruistekentje en kusje op het handje gelijk die overbetaalde voetbalwatjes die enkele minuten later liggen te spartelen op het gras na een zuchtje langs hun been?
 • brecht vandenbroucke

  1 jaar geleden
  In wat voor kleuter maatschappij leven wij eigenlijk.
 1. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.