Volledig scherm
© AFP

Japanse regering én IOC ontkennen berichtgeving over afgelasting Olympische Spelen

Olympische SpelenDe Engelse krant The Times meldde op basis van een anonieme bron dat de Japanse regering de Olympische Spelen wil annuleren. De huidige coalitie én het IOC ontkennen intussen de berichtgeving. In elk geval: de twijfels over het doorgaan van het evenement nemen alsmaar toe.

3 reacties

 • Jan Opdebeke

  1 maand geleden
  Branda van den berg : de volksgezondheid zegt u ?? De gezondheid van onze bejaarden bedoelt u ! En de bejaarden regeren nu eenmaal de wereld, dus dat komt dit voor mekaar. Moest de wereld in handen zijn van 30ers en 40ers dan zou deze pandemie op een totaal andere manier worden aangepakt !
 • branda van den berg

  1 maand geleden
  Ik zou het zeker een jaar uitstellen voor de volksgezondheid!!
 • Kristof Degros

  1 maand geleden
  Dat zou het enige verstandige zijn, want zelfs met een sneltest, die niet 100% zou iedereen minstens 10 dagen in quarantaine moeten gaan. Maar hoe ga je de bevoorrading doen, want dat is een risico, die mensen moeten ook eten, trainen etc. Dat gaat gewoon niet lukken. Er moet er maar 1ntje zijn en ze hebben prijs. En dan heb je een olympische medaille zterwijl de beste misschien niet kon deelnemen ...
 1. Bevestigd: combinatie van Tour en Spelen, waar erg strikte regels gelden, kan voor Van Aert en Van der Poel
  Olympische Spelen
  3

  Bevestigd: combinatie van Tour en Spelen, waar erg strikte regels gelden, kan voor Van Aert en Van der Poel

  Atleten die deze zomer deelnemen aan de Olympische Spelen, zullen zich aan een resem beperkingen moeten houden. Er zal in Tokio een mondmaskerplicht gelden, er mogen geen handen worden geschud en knuffelen is helemaal uit den boze. Maar in het zogenaamde ‘Playbook voor atleten’ dat vandaag door de organisatie is vrijgegeven, wordt geen melding gemaakt van een verplichte quarantaine van twee weken bij aankomst in Japan waarvan eerder gewag werd gemaakt.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle