Jan Dewyngaert in Tokio.
Volledig scherm
Jan Dewyngaert in Tokio. © VTM

Jan Dewyngaert in Tokio: “In de 13 jaar dat ik de broers Borlée volg, heb ik de meestal gematigde Kevin nooit zó scherp gezien”

25 reacties

 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  Wedden dat Bolingo dinsdag op haar individueel nummer zo fris als een hoentje is?
 • René Van Halen

  1 jaar geleden
  De snelste zijn is in deze relatief. De helft van de deelnemers zijn vrouwen en die zijn sowieso trager. Hij was dus de snelste van de mannen, maar de helft van de mannen was startloper en die hebben geen vliegende start en zijn dus automatisch trager. Hij was dus de snelste van de slotlopers, maar de vier lopers voor hem liepen wel voor de medailles. Dat is ook een ander gegeven dan als je alleen maar moet achtervolgen.
 • Vera Bres

  1 jaar geleden
  Belgie stelt weer zoals eerder weinig voor ...gebrek aan top sporters is nogmaals bewezen.
 • Guy Bevers

  1 jaar geleden
  Brons , als de wedstrijd eerlijk word gespeeld .
 • Ward Berden

  1 jaar geleden
  Als de jury niet onder druk van de USA, de correcte diskwalificatie van de US en Dominicaanse ongedaan maakt, winnen we dus brons.
 1. Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  148

  Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”

  Van gouden Nina over de Red Lions tot topachtzwemster Fanny Lecluyse: dat zij hun olympische premies in België belast zouden zien, zorgt voor ophef. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) sust door te werken aan een uniforme wet die vrijstelling kan bieden. De timing voor de Tokio-atleten lijkt wél krap. “Anders zullen het meubeltjes van Ikea worden.”