Jan (rechts) en Klaas Dewijngaert zijn voor ons ter plaatse in Tokio.
Volledig scherm
Jan (rechts) en Klaas Dewijngaert zijn voor ons ter plaatse in Tokio. © Joel Hoylaerts / Photo News

Jan Dewijngaert vanuit Tokio: “Al na één dag als een crimineel mee naar politiecommissariaat”

Olympische SpelenVader en zoon Jan en Klaas Dewijngaert zijn voor VTM Nieuws en HLN ter plaatse in Tokio. Van daaruit zullen ze ruim twee weken lang verslag uitbrengen over de Olympische Spelen. Afwisselend houden ze ook een dagboek bij over hun Japanse avonturen. Vandaag bijt Jan de spits af. 

1 reactie

 • jean driesen

  2 weken geleden
  "Als een crimineel", wel, door het rode licht rijden is ook in Belgenland een zware overtreding, zelfs als dat per ongeluk gebeurt. Iemand die de wetten van een land overtreedt is dus een crimineel en zal als dusdanig behandelt worden! Dat er veel politie op de baan is en dat die politie daarbij ook nog zijn werk doet, dat is voor ons Belgen natuurlijk moeilijk te begrijpen.
 1. Afscheidsinterview met Ann Wauters, icoon van het Belgische vrouwenbasket: “Wist dat dit het einde zou zijn. Maar niet gisteren! Daar was ik níet klaar voor”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  1

  Afscheids­in­ter­view met Ann Wauters, icoon van het Belgische vrouwenbas­ket: “Wist dat dit het einde zou zijn. Maar niet gisteren! Daar was ik níet klaar voor”

  24 uur later en haar Wikipedia-biografie leidt al in met ‘voormalig’. Zo snel gaat het. Op de buzzer van het vierde kwart in België-Japan eindigde woensdagavond ook de glansrijke carrière van hét boegbeeld van het Belgische vrouwenbasketbal. Ann Wauters, lieve lange leuke meid van 40: het grote afscheidsinterview.

Olympische Spelen