REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Israël wil alle olympische atleten voor eind mei vaccineren

Olympische SpelenIsraël is vastberaden alle atleten die gaan deelnemen aan de Olympische Spelen voor eind mei gevaccineerd te hebben. In België hoopt het BOIC haar atleten te laten vaccineren na de prioritaire groepen. Het Overlegcomité moet daar nog toestemming voor geven.

3 reacties

 • Johan Goris

  1 jaar geleden
  Essentieel dat de Olympische spelen doorgaan. Maar minder essentieel dat we terug vrij kunnen leven. Zulke tegenstellingen gaan er voor zorgen dat de mensen hun vrijheid gaan nemen zonder dat ze gevaccineerd zijn. En dat is goed, want de aanpak moet definitief anders vanaf het voorjaar.
 • Pat Vanbeveren

  1 jaar geleden
  Niks kritiek. De normaalste zaak van de wereld dat topsporters zo snel mogelijk gevaccineerd worden. Zo krijgen we deze zomer toch nog wat ontspanning voor de buis.
 • Frans Vandermaelen

  1 jaar geleden
  Wie sneller loopt of hoger springt krijgt dus voorrang op de anderen. Eigenaardige manier van denken maar ik vermoed dat daar veel kritiek zal op komen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.