24 atleten die willen schitteren op de Olympische Spelen van Parijs.
Volledig scherm
PREMIUM
24 atleten die willen schitteren op de Olympische Spelen van Parijs. © Photonews en Belga

"Indrukwekkend. Én veelbelovend": hoe straf is U20-goud van meerkamper Hauttekeete? En kan “één van onze grootste talenten ooit” Red Panthers naar nieuwe hoogtes stuwen?

Olympische Spelen“Jente heeft zotte dingen gedaan, maar het echte werk moet nog beginnen.” Hans Van Alphen kijkt vol bewondering naar de prestaties van Hauttekeete, wiens scores in de zevenkamp verbluffend zijn, net als dat goud op het EK U20. Kan hij op de Olympische Spelen van Parijs al oogsten? En wat kan nog beter? In onze derde aflevering van Next Gen olympiërs‘ onder meer ook een sterk karakter in het tennis, een één-tweetje op het water en een medaillekandidaat met pijl en boog.

4 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Rustig blijven en afwachten . Je ziet wat Remco allemaal meemaakt . Pogacar had op zijn 21 ste al de ronde van Frankrijk gewonnen en daar praten ze niet over , dat is beter voor hem .
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Journalisten leren het maar niet dat ze de jonge generatie niet de hemel moeten inschrijven. Ze hebben nu reeds olympisch goud volgens hen.
 • Werner Cerisier

  2 maanden geleden
  Laten we spreken over de voorbije OS. Nu reeds de kop zot maken van jonge talenten en zeker van hun ouders is volgens mij niet rendabel.
 • Jozef vanden kieboom

  2 maanden geleden
  Als ik dat zo lees deze week gaan we in Parijs met 20 gouden medailles lopen Tot dat de dag arriveert dat het moet ,en toen werd het stil
 1. Australisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantaine van 28(!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegenwoordigen”
  Olympische Spelen
  8

  Austra­lisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantai­ne van 28 (!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegen­woor­di­gen”

  Het Australisch Olympisch Comité (AOC) verzet zich tegen de strenge quarantaineregels van de staat Zuid-Australië. 16 atleten die naar die staat terugkeren, zullen in totaal maar liefst 28 dagen in quarantaine moeten doorbrengen. ‘Een buitenproportionele maatregel’ die volgens het AOC niets met veiligheid of wetenschap te maken heeft. “Andere landen vieren hun atleten bij terugkomst, wij geven ze een wrede behandeling”, luidt het in een statement.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.