Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik ben in de beste vorm van mijn leven”: judoka Jorre Verstraeten klaar voor olympisch debuut zaterdag

Olympische SpelenStress? Dat is aan Jorre Verstraeten niet besteed. De 23-jarige judoka laat zich door niets of niemand afleiden van zijn missie op de Olympische Spelen. Zaterdag, in de Nippon Budokan arena, wil de Leuvenaar van zich doen spreken: “Ik ben in de beste vorm van mijn leven.”

1 reactie

  • willems michel

    1 jaar geleden
    De 10 voorop gestelde medailles van onze delegatie gaat veeeeeeeel te weinig zijn als we de atleten horen spreken. Wait and see !
  1. Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaanse invloed in Europa en Azië

    Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaan­se invloed in Europa en Azië

    De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Peking, waar hij de Chinese leider Xi Jinping heeft ontmoet en de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen zal bijwonen. Dat heeft het Russische persagentschap TASS gemeld. Poetin sprak bij deze topontmoeting over “de ongekend nauwe betrekkingen” tussen beide landen. Hij zei dat de banden van Rusland met China “zich voortvarend ontwikkelen op de weg naar vriendschap en een strategisch partnerschap”.