Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik ben in de beste vorm van mijn leven”: judoka Jorre Verstraeten klaar voor olympisch debuut zaterdag

Olympische SpelenStress? Dat is aan Jorre Verstraeten niet besteed. De 23-jarige judoka laat zich door niets of niemand afleiden van zijn missie op de Olympische Spelen. Zaterdag, in de Nippon Budokan arena, wil de Leuvenaar van zich doen spreken: “Ik ben in de beste vorm van mijn leven.”

1 reactie

 • willems michel

  1 jaar geleden
  De 10 voorop gestelde medailles van onze delegatie gaat veeeeeeeel te weinig zijn als we de atleten horen spreken. Wait and see !
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”