Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik ben in de beste vorm van mijn leven”: judoka Jorre Verstraeten klaar voor olympisch debuut zaterdag

Olympische SpelenStress? Dat is aan Jorre Verstraeten niet besteed. De 23-jarige judoka laat zich door niets of niemand afleiden van zijn missie op de Olympische Spelen. Zaterdag, in de Nippon Budokan arena, wil de Leuvenaar van zich doen spreken: “Ik ben in de beste vorm van mijn leven.”

1 reactie

 • willems michel

  1 week geleden
  De 10 voorop gestelde medailles van onze delegatie gaat veeeeeeeel te weinig zijn als we de atleten horen spreken. Wait and see !
 1. Het goud ligt nog niet klaar voor Nina Derwael: Sunisa Lee overtreft voor het eerst haar brugscore
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  Het goud ligt nog niet klaar voor Nina Derwael: Sunisa Lee overtreft voor het eerst haar brugscore

  Na haar zesde plek allround kan Nina Derwael zich volledig focussen op haar grote doel van deze Olympische Spelen: de brugfinale. Maar het goud ligt niet klaar. Grote rivale Sunisa Lee overtroefde in de allroundfinale voor het eerst haar brugscore. Moet Nina zich nu zorgen maken? Hoe kijkt zij naar Sunisa, en omgekeerd? Wat Derwael de komende dagen nog gaat doen? Het échte aftellen kan nu beginnen.
 2. OVERZICHT. Oprukkende Plasschaert, zesde stek voor Derwael en imponerende Lions: dit was dag 6 op de Spelen
  Olympische Spelen

  OVERZICHT. Oprukkende Plas­schaert, zesde stek voor Derwael en imponeren­de Lions: dit was dag 6 op de Spelen

  Dag 6 op de Olympische Spelen alweer, met afgelopen nacht en vandaag heel wat landgenoten in actie in Tokio. Derwael werd zesde in de allround-finale gymnastiek, Lecluyse en Vanhoof zorgden ook voor succes. Al was er ook een snelle exit voor Nikiforov en net geen medaille voor roeiers Tim Brys en Niels Van Zandweghe. Een overzicht van de prestaties die u vandaag mogelijk gemist hebt.

Olympische Spelen