BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Honderdtal Belgische olympiërs zijn al gevaccineerd: “Hopelijk gunnen de mensen het ons toch een béétje”

Olympische SpelenOpgelucht, blij en dankbaar. Dat is in een notendop hoe de olympische atleten zich voelden nadat ze in het vaccinatiecentrum in Brussel gisteren hun eerste prik kregen. Onder hen olympisch kampioen Greg Van Avermaet, gymnaste Nina Derwael en de Red Lions. “Hopelijk gunnen de mensen het ons toch een béétje.”

95 reacties

 • Arthur Witsel

  12 maanden geleden
  van harte gegund ! J.Peeters: hoogstwaarschijnlijk zijn alle risicopatienten al gevaccineerd.
 • Jan Desmet

  1 jaar geleden
  Ik gun het hun wel ! Punt.
 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  Hopelijk gunnen de mensen ons het een klein beetje? Neen. Jonge gezonde mensen van 21 jaar die met de prik van een risicopatiënt gaan lopen, krijgen van mij geen begrip. Ze moesten zich schamen.
 • Jos Van De Plas

  1 jaar geleden
  Ik gun het vaccin aan iedereen die hard moeten werken en tellen om te kunnen overleven in onze samenleving , waar vanaf nu niet iedereen gelijk meer is als het aankomt op preventie van gezondheid.
 • Alfons Detemmerman

  1 jaar geleden
  hopelijk sterven er geen zwakkeren in ruil voor enkele mogelijke medailles. Draai het of keer het zoveel je wil maar dit is de bottomline
 1. Belgische goalballers naar kwartfinale ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”
  PARALYMPISCHE SPELEN

  Belgische goalbal­lers naar kwartfina­le ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”

  De Belgische goalballers zijn ondanks de 4-2 nederlaag van zondag tegen Oekraïne in hun laatste groepsduel van het paralympisch toernooi zeker van een stek in de kwartfinales. Die staan dinsdag op de agenda. Vier van de vijf ploegen in de poule plaatsen zich voor de laatste acht. De Belgian Bulls kunnen na de groepsmatchen van maandag (China-Duitsland en Turkije-Oekraïne) niet meer naar de laatste plaats zakken.
 2. Ex-voorzitter Braziliaans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016
  Olympische Spelen
  1

  Ex-voorzitter Brazili­aans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016

  Een rechtbank in Rio de Janeiro heeft Carlos Arthur Nuzman veroordeeld tot bijna 31 jaar gevangenisstraf. De 79-jarige Braziliaan, die decennialang een prominent figuur was in de Braziliaanse sport, zou stemmen hebben gekocht om de Olympische Spelen van 2016 naar Rio de Janeiro te halen. Nuzman was destijds voorzitter van het Braziliaans Olympisch Comité en werd ook voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen.