BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Honderdtal Belgische olympiërs zijn al gevaccineerd: “Hopelijk gunnen de mensen het ons toch een béétje”

Olympische SpelenOpgelucht, blij en dankbaar. Dat is in een notendop hoe de olympische atleten zich voelden nadat ze in het vaccinatiecentrum in Brussel gisteren hun eerste prik kregen. Onder hen olympisch kampioen Greg Van Avermaet, gymnaste Nina Derwael en de Red Lions. “Hopelijk gunnen de mensen het ons toch een béétje.”

95 reacties

 • Jan Desmet

  2 weken geleden
  Ik gun het hun wel ! Punt.
 • Jennifer Peeters

  2 weken geleden
  Hopelijk gunnen de mensen ons het een klein beetje? Neen. Jonge gezonde mensen van 21 jaar die met de prik van een risicopatiënt gaan lopen, krijgen van mij geen begrip. Ze moesten zich schamen.
 • Jos Van De Plas

  2 weken geleden
  Ik gun het vaccin aan iedereen die hard moeten werken en tellen om te kunnen overleven in onze samenleving , waar vanaf nu niet iedereen gelijk meer is als het aankomt op preventie van gezondheid.
 • Alfons Detemmerman

  2 weken geleden
  hopelijk sterven er geen zwakkeren in ruil voor enkele mogelijke medailles. Draai het of keer het zoveel je wil maar dit is de bottomline
 • Jozef Driesen

  2 weken geleden
  En dat voor een "klein kansje" op medaillewinst? Zo'n evenement mocht zowiezo niet doorgaan! Maar ja, als er maar genoeg geld achter zit. Hoeveel evenementen zijn er moeten worden uitgesteld, wegens het reisverbod, wegens de social distancing? Evenementen waarvoor veel minder samenscholing wordt verwacht. Men moet wel de sponsors tevreden stellen, welke waarde heeft dan een mensenleven?
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei