Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe gemakkelijk kan je fictieve 3x3-toernooien organiseren? Wij zochten het uit

Olympische SpelenFictieve toernooien organiseren om zo hoger op de wereldranking te komen. Op die manier slaagde de Belgische 3x3-basketbalploeg er mogelijk in zich te plaatsen voor de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen. Wij onderzochten of we zelf zo’n spooktoernooi kunnen opzetten. Dat blijkt een fluitje van een cent.

16 reacties

 • ANDRE AERTS

  12 maanden geleden
  100% Bedriegers, meer valt er niet over te zeggen en zeker niet met een advocaat en een semi advocaat aan hun zijde.
 • Paulus de Mos

  12 maanden geleden
  Franky Mattheysen , de Standaard heeft waarschijnlijk een tip gehad van een insider En aangezien heel België sinds een dikke maand ineens vol blijkt te zitten met enthousiaste 3x3 basketbal fans ( een sport waar je voorheen nooit iemand over hoorde) heeft het nieuwswaarde Ze zouden wel gek zijn om deze primeur te laten lopen ,andere kranten zullen jaloers zijn ipv verontwaardigd Als sportmensen niet negatief in het nieuws willen komen moeten ze zich aan de regels houden
 • Dirk Maesen

  12 maanden geleden
  Als het systeem het toelaat en de hoogste instanties aka FIBA dit al dan niet oogluikend tolereren dan zal menig land dit gedaan hebben...De Standaard zal dit opnieuw onderzoeken...
 • Henri Haquin

  12 maanden geleden
  Vlamingen en bedriegen, we zijn toch ergens heel goed in, wel erg voor dezen die het goed menen, zij zijn helaas een minderheid begin ik te geloven
 • Ben Van Steenwinkel

  12 maanden geleden
  Dit zegt meer over de manier waarop de OS ploegen selecteert dan over de kwaliteit van de spelers.
 1. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.