REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

HERBELEEF. Russische zwemmer en Nederlandse atleet testen positief op corona - Nederlandse voetbalsters winnen met absurde cijfers

Olympische SpelenDe Olympische Spelen staan voor de deur. De atleten zijn afgereisd naar Japan, van 23 juli tot 8 augustus strijden ze daar om goud. Herbeleef in onderstaande liveblog de nieuwtjes van 21 juli.

2 reacties

 • michel vandewiele

  1 jaar geleden
  Dit is gewoonweg geen evenwichtig toernooi, het vrouwenvoetbal heeft nog heel veel jaren te gaan voor ze een degelijk spel aankunnen, deze uitslag is gewoon van nul en generlei waarde, trouwens het vrouwenvoetbal in het algemeen ook. Zeer over het paard getild omwille van financiele bedoelingen.
 • bart Bollen

  1 jaar geleden
  Dat zo een barslechte ploeg als Zambia mag meedoen en vb een Duitsland niet kan er bij mij niet in. En tegen zo een ploeg nog 3 tegengoals krijgen.
 1. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”