Photo News/RV
Volledig scherm
© Photo News/RV

HERBELEEF. Héérlijke beelden: Matthias Casse als held onthaald bij thuiskomst - Ook Wout van Aert, na lift in helikopter, weer thuis

Olympische Spelen• Dag 7 sinds de openingsceremonie op de Olympische Spelen
• Belgian Cats wonnen eenvoudig van ‘zwak broertje’ Puerto Rico
• Fanny Lecluyse zwom naar de achtste plek in finale op de 200 meter schoolslag
• Emma Plasschaert staat na mindere dag op vijfde plek in klassement
• Bekijk hier de medaillestand

6 reacties

 • Wannes Van De Velde

  2 maanden geleden
  Johan,de reden waarom die atleten in Tokyo zijn is nochtans heel simpel.Ze hebben de limieten gehaald.Wat de 4x400m betreft ,elke wedstrijd moet gelopen worden en aan de meet worden de prijzen uitgedeeld.Wij hebben zelfs een team dat 8 jaar na de spelen nog een gouden medaille heeft gekregen.Bij Mr Vannieuwkerke aan tafel zit bijna dagelijks 1 van die atleten,de aller sympathieke Elodie .
 • Johan Hendrickx

  2 maanden geleden
  De tijden in de 2e serie van 4x 400 mixed waren van de eerste tot de derde 2 sec sneller..
 • Johan Hendrickx

  2 maanden geleden
  Alee, Vannneuwekerke straks kan weer beginnen insinueren over een mogelijke (zoals er al zoveel geweest zijn) medaille in de 400 x4 mixt. Toch veel sporters vd Belgen waarvan je je afvraagt waarom die in Tokio zijn.
 • Ward Berden

  2 maanden geleden
  Als ze zonder Bolingo een nieuw record lopen, waarom zouden ze die dan morgen weer in het team zetten terwijl ze niet eens zeker zijn dat die blessure helemaal weg is?
 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  En ook de onbekendere sporten ipv steeds zwemmen zou welkom zijn!
 1. Australisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantaine van 28(!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegenwoordigen”
  Olympische Spelen
  8

  Austra­lisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantai­ne van 28 (!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegen­woor­di­gen”

  Het Australisch Olympisch Comité (AOC) verzet zich tegen de strenge quarantaineregels van de staat Zuid-Australië. 16 atleten die naar die staat terugkeren, zullen in totaal maar liefst 28 dagen in quarantaine moeten doorbrengen. ‘Een buitenproportionele maatregel’ die volgens het AOC niets met veiligheid of wetenschap te maken heeft. “Andere landen vieren hun atleten bij terugkomst, wij geven ze een wrede behandeling”, luidt het in een statement.
 2. Belgische goalballers naar kwartfinale ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”
  PARALYMPISCHE SPELEN

  Belgische goalbal­lers naar kwartfina­le ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”

  De Belgische goalballers zijn ondanks de 4-2 nederlaag van zondag tegen Oekraïne in hun laatste groepsduel van het paralympisch toernooi zeker van een stek in de kwartfinales. Die staan dinsdag op de agenda. Vier van de vijf ploegen in de poule plaatsen zich voor de laatste acht. De Belgian Bulls kunnen na de groepsmatchen van maandag (China-Duitsland en Turkije-Oekraïne) niet meer naar de laatste plaats zakken.