Herbeleef de dag vol feestgedruis van de Gouden Lions: aankomst op Zaventem, open bus door Brussel en vieren met honderden fans op Rogierplein

Olympische SpelenIn de late namiddag zijn Nafi Thiam, Noor Vidts, de Belgian Cats en de Red Lions met ‘De Gouden Vlucht’ geland op Zaventem. Nadien ging het voor onze hockeyhelden richting een open bus, die hen door het centrum van Brussel reed. Het feest barstte helemaal los op het Rogierplein, waar honderden fans hen opwachtten. 

26 reacties

 • Eddy DESMET

  1 jaar geleden
  Het was TOP en wees gerust : heel wat jongeren zullen getriggerd worden om in de voetsporen van de hockeyspelers te treden én hun teamspirit verder uit te dragen, want hierin schuilde het grootste deel van hun succes ! Eendracht maakt macht / L'union fait la force.
 • Suzy Claes

  1 jaar geleden
  Benieuwd hoeveel Corona positieven dit feestje weer gaat opleveren.
 • Walter Lippens

  1 jaar geleden
  Die gastjes hebben net iets teveel noten op hun zang om nog sympathiek te zijn.
 • ANDRE AERTS

  1 jaar geleden
  België is dan ook het enige en het onnozelste land dat voor elke sport een naam kiest of er een aan geeft, red dit , red dat, overbodig.
 • Christiaan Vernist

  1 jaar geleden
  Stop eens met vergelijken met andere landen. België heeft qua inwonersaantal zeer goed gedaan. Als je Nederland qua inwoners vergelijkt staan die los eerst. 2de staan mijlenver weg. De vraag is enkel hoe komt dat?
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  149

  Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”

  Van gouden Nina over de Red Lions tot topachtzwemster Fanny Lecluyse: dat zij hun olympische premies in België belast zouden zien, zorgt voor ophef. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) sust door te werken aan een uniforme wet die vrijstelling kan bieden. De timing voor de Tokio-atleten lijkt wél krap. “Anders zullen het meubeltjes van Ikea worden.”