Cynthia Bolingo.
Volledig scherm
Cynthia Bolingo. © Photo News

HERBELEEF. Cynthia Bolingo kampt met spierblessure, maar “competitie niet in gevaar” - Djokovic verplettert Nishikori op weg naar laatste vier

6 reacties

 • Will van Gaal

  1 jaar geleden
  Jullie Belgen moeten die zotte bijnamen en hoe mooi jullie wel zijn gekleed op de spelen eens achterwege laten , en wat meer focussen op de sport zelf , en niet Jan en alleman de schuld geven als het weer eens niet lukt voor de sporters .
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Hopelijk want ze was net in de vorm van haar leven
 • Christophe Baele

  1 jaar geleden
  We hebben zeer goeie topsporters maar qua eerlijkheid en eerlijke kansen zijn we zo al heel wat eremetaal afgepakt. Wij halen in jeugdreeksen tot 15, 16 jaar even goeie resultaten en soms beter dan de Nederlanders en dan loopt er iets mis als het om de knikkers gaat. @Piet Priem wat een belediging voor al het harde werk dat veel Belgische sporters doen. Alsof Belgen minder hard werken dan Nederlanders. Het concept zit in NL in het onderwijs helemaal anders in mekaar.
 • Piet Priem

  1 jaar geleden
  @ Adriaan De Backer, nuchtere hardwerkende inwoners.
 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Adriaan het is iets dat gekend is hé zowel in zwembad, op de piste lopen en blijkbaar dat bij roeien in de buitenbanen altijd benadeeld zijn, en het gaat er niet altijd eerlijk aan toe blijkbaar bij het toewijzen van de banen. Denk dat we in sommige sporten af en toe eens een grote mond mogen opzetten zodat we ook gehoord worden.
 1. Totalitair regime en weinig democratisch, maar van ‘Duitse verhevenheid’ is in China geen sprake: sporthistoricus beoordeelt vergelijking met nazi-Spelen
  Winterspelen
  10

  Totalitair regime en weinig democra­tisch, maar van ‘Duitse verheven­heid’ is in China geen sprake: sporthisto­ri­cus beoordeelt vergelij­king met na­zi-Spe­len

  Het waren straffe woorden, die schaatsfenomeen Nils van der Poel uitsprak toen hij Peking vergeleek met de beruchte ‘Nazi-Spelen’ van Berlijn 1936. Maar heeft hij gelijk? Met sporthistoricus Roland Renson doken we terug in de tijd: “Er zijn raakpunten, maar het idee van de Duitse fascistische suprematie was heel anders.”
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.