Volledig scherm
© Photo News

Goed nieuws voor Van Aert en co: kiezen tussen Tour en Tokio hoeft niet meer, wellicht geen quarantaine nodig voor olympische atleten

Olympische SpelenHet is nog niet honderd procent zeker, maar alles wijst erop dat er geen quarantaine nodig zal zijn voor wie komende zomer wil deelnemen aan de Olympische Spelen. Dat zou vooral goed nieuws zijn voor de wielrenners. Zij hoeven dan niet meer te kiezen tussen de Tour en Tokio.

5 reacties

 • ingrid vermeire

  2 maanden geleden
  hier wordt weer gewerkt met twee maten en drie gewichten. beweert men niet dat iedereen gelijk is voor de wet? waarom uitzonderingen voor profsporters : om de bevolking te sussen? brood en spelen : maar je mag er toch niet bij zijn!
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Die sporters hebben veel voordelen tov de werkende burger . En dan te bedenken dat de werkende burger voor de winst moet zorgen voor de firma's om te kunnen sponsoren , meer lasten moet betalen. Dus waarom mogen zij weer meer?
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Als er geen quarantaine nodig is wanneer Van Aert uit Spanje (rode zone) komt, hoe kan er dan sprake zijn voor olympische spelen quarantaine. Laat hem maar verder veel centen verdienen bovenop de quarantaine, wij zullen wel creperen!
 • Jurgen De Daele

  2 maanden geleden
  AAh neen, want zij zullen tegen die tijd ALLEMAAL gevaccineerd zijn ( risicoberoep of voorkeursbehandeling). Allemaal onder het mom van - zij moeten hun beroep toch kunnen uitoefenen -. Een kaalslag aan alle andere mensen, die OOK werken en dikwijls in kwetsbare sectoren die nu belangrijker zijn om uit deze situatie te raken dan op je fiets re zitten of tegen een balletje te stampen. Zij verdienen geen miljoenen / jaar en moeten ook vooruit. Maar ja geld maakt alles mogelijk zeker.
 • Delcroix Jean-Pierre

  2 maanden geleden
  Wij gaan wel binnenzitten. Zijn dat goden.
 1. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"

 2. Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez
  Play

  Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez