In de buik van de kopgroep duwt Morhad Amdouni een volledige rij flesjes water van tafel.
Volledig scherm
In de buik van de kopgroep duwt Morhad Amdouni een volledige rij flesjes water van tafel. © Twitter: Eurosport Nederland

Franse marathonloper die flesjes water van tafel duwde tijdens marathon: “Ik was te vermoeid en de flesjes waren te glibberig”

Olympische SpelenOnhandigheid of gewoonweg onsportief gedrag? Dat debat lokte de Franse marathonloper Morhad Amdouni uit door bij een bevoorradingspunt een volledige rij flesjes water van tafel te vegen. De concurrenten achter hem bleven zo met lege handen achter. 

63 reacties

 • Bart Denolet

  2 maanden geleden
  Wat een zeveraar, je kan duidelijk zien dat hij geen enkele moeite doet om een flesje te grijpen maar ze gewoon wegveegt zodat de anderen geen kunnen nemen. Triestig als je zo als topsporter in elkaar zit.
 • Chris Michiels

  3 maanden geleden
  Lafaards bestaan. Als je de helderheid niet hebt om een flesje te nemen kan je ook geen marathon uitlopen!
 • Paulus de Mos

  3 maanden geleden
  De andere atleten bleven niet echt met lege handen staan hoor , er was nog net zo'n rij met flesjes er vlak achter er waren vrijwilligers druk met het aanvullen en even verderop stond nog precies zo'n tafel Maar het blijft wel een vreemde actie van die man natuurlijk , wat er in zijn hoofd omging op dat moment zal wel een raadsel blijven want hij schiet er zelf toch ook niets mee op
 • Philippe De Naeyer

  3 maanden geleden
  Jeroen Delft, zo moeilijk is dat toch niet, al de andere atleten lukt het wel. Staat bekend in het wereldje als een enfant terrible, schorsen en hij zal volgende keer wel raak grijpen.
 • Herbert Verbeeck

  3 maanden geleden
  Dikke flauwekul wat hij verteld. Het laatste flesje lukt dan wel? Gepaste straf ja.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat
burgemeester erin bijt
  Play

  Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat burgemeester erin bijt

  De burgemeester van de Japanse miljoenestad Nagoya heeft het hard te verduren gekregen op social media. Tijdens de huldiging van atlete Mio Goto, die goud won met haar softbalteam, beet Takashi Kawamura in de medaille. Een oude truc om te verifiëren of het wel écht goud is. Iets wat volgens vele Japanners niet aanvaardbaar is in coronatijden. Kawamura werd op social media bedolven onder kritiek voor het maken van een ‘microbe-medaille’. De burgemeester bood ondertussen zijn excuses aan en stelde voor om een nieuwe medaille te bekostigen. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft ondertussen bevestigd dat Goto een nieuwe gouden plak krijgt - bekostigd door het comité zelf.