Evenepoel eerlijk na olympische tijdrit: “Zou Wout en Yves selecteren voor WK tijdrijden”

Olympische SpelenRemco Evenepoel (21) heeft geen knalprestatie kunnen neerzetten in de olympische tijdrit. Evenepoel finishte als negende, op meer dan 2 minuten van de ongenaakbare Primoz Roglic. “Het is duidelijk dat ik nog veel werk heb richting komend seizoen”, aldus een eerlijke Evenepoel, die Wout van Aert en Yves Lampaert naar voren schuift als tijdrijders op het WK in september.

39 reacties

 • Jean-Pierre Deman

  2 maanden geleden
  Opmerkelijk dat hij dit pas nu zegt...
 • Jean-marie Van Doren

  2 maanden geleden
  Waarom Lampaert? Geef me maar Campenaerts!
 • LAURENT DEVRIENDT

  2 maanden geleden
  dikke proficiat aan deze twee toppers Veel mensen beseffen niet eens dat het al een prestatie is om mee te doen aan de spelen En dan nog een top 10 behalen is een top prestatie Grote klasse en veel bewondering voor deze mannen de kritiek van sport journalist HvW is zeer flauw Heeft deze al een druppel gehad van te sporten of zweet hij van zijn pen vast te houden Mannen luister niet naar deze zeveraar die zo dikwijls in de clinch ligt met vele personen een gazette sporter Proficiat Wout en Remco
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Het is een renner met klasse maar dat hij zijn afspraken niet nakomt om Wout te helpen is minder. Beter worden als Wout nu moet ik toch lachen, laten we eerst eens kijken of hij nog terug kan komen op het niveau van vroeger en dat hij dan maar eens probeert te winnen in plaats van het altijd maar uit te leggen met niets zeggende woorden.
 • Jean-Pierre Kerbusch

  2 maanden geleden
  Wat had je dan verwacht ? Remco is nog maar 6 maanden terug aan het fietsen en stapte 10 maanden geleden nog met krukken , als je daarmee rekening houdt is een 9de plaats uitstekend . Proficiat Remco 👍
 1. Belgische goalballers naar kwartfinale ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”
  PARALYMPISCHE SPELEN

  Belgische goalbal­lers naar kwartfina­le ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”

  De Belgische goalballers zijn ondanks de 4-2 nederlaag van zondag tegen Oekraïne in hun laatste groepsduel van het paralympisch toernooi zeker van een stek in de kwartfinales. Die staan dinsdag op de agenda. Vier van de vijf ploegen in de poule plaatsen zich voor de laatste acht. De Belgian Bulls kunnen na de groepsmatchen van maandag (China-Duitsland en Turkije-Oekraïne) niet meer naar de laatste plaats zakken.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Ex-judoka Heidi Rakels kandidaat-voorzitter BOIC: “Tijd voor meer topfuncties in sport voor vrouwen”
  Olympische Spelen
  16

  Ex-judoka Heidi Rakels kandidaat-voorzitter BOIC: “Tijd voor meer topfunc­ties in sport voor vrouwen”

  Voormalig topjudoka Heidi Rakels, die kandidaat is om de nieuwe voorzitter te worden van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), zegt dat het “tijd is dat er meer topfuncties in de sport naar vrouwen gaan”. Als ze verkozen raakt, wil Rakels dat België op termijn één medaille per miljoen inwoners op de Olympische Spelen behaalt, in totaal dus elf stuks.