Tom Dumoulin met z'n zilveren plak.
Volledig scherm
Tom Dumoulin met z'n zilveren plak. © Photo News

Emotionele Tom Dumoulin onthult na zilveren tijdrit: “Ik ga door”

Olympische spelenTom Dumoulin was vol emoties na zijn zilveren medaille in de olympische tijdrit. Begin dit jaar wilde de Nederlander even niet meer wielrennen, maar hij kwam speciaal terug voor de Olympische Spelen en hoefde alleen Primoz Roglic voor zich te dulden. Ook kwam hij met duidelijkheid over zijn toekomst.

10 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Wat moet van Aert er tegen doen dan Roger ? Slaan? Dumoulin is een voormalig wereldkampioen , heeft de giro gewonnen , tweede in de tour , waarom moet die bidons gaan sjouwen voor van Aert ? omdat dat een Belg is ? Wout werd negentiende in de tour , op een uur achterstand ! en was niet eens de beste Belg Was Dumoulin 10 km zuidelijker geboren dan stond er een standbeeld van hem op de grote markt in Brussel
 • Robert Weers

  1 jaar geleden
  Roger, ik heb daar Van Aert niet over horen klagen! Verwacht men nu echt dat een Dumoulin een geschikte knecht zou zijn? Zo goedkoop van Williy om deze Limburgse winnaar van de Giro een hollanderke te noemen. Die gaat toch niet knechten?
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Ik ga door zegt de man die Wout in de steek liet in de voorjaars wedstrijden wat de afspraak was en na het voorjaar ineens weer volle goesting had om te fietsen, Wout wanneer ga je niet meer zo goedgelovig zijn en zet je goede opvoeding even aan de kant.
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Inderdaad Willy Scholaart , hij heeft zich zeer goed voorbereid en daarom wint hij een plak ,zo doen topsporters dat Je kan wel je gezicht overal willen laten zien zoals van Aert en Evenepoel maar dan sta je met lege handen aan het eind van de rit , er wordt roofbouw op die mannen gepleegd en als ze niet uitkijken zijn ze op de leeftijd die Dumoulin nu heeft opgebrand
 • Luc Lepoudre

  1 jaar geleden
  Super van Roglic en Dumoulin. Maar waarom verstopt Pogacar zich? Hij was verleden jaar toch zeker één minuut nog sneller tegen deze twee kleppers??