Rapinoe en Trump.
Volledig scherm
Rapinoe en Trump. © AP/AFP

“Een radicale groep linkse maniakken”: Donald Trump haalt stevig uit naar Amerikaanse voetbalvrouwen na behalen brons

Olympische SpelenVoormalig Amerikaans president Donald Trump heeft flink gesneerd naar de Amerikaanse vrouwenvoetbalploeg. De VS pakten gisteren brons op de Olympische Spelen in Tokio en volgens Trump was dat goud geweest als “het team, aangevoerd door een radicale groep linkse maniakken, niet ‘woke’ was geweest”.

14 reacties

 • Carlo Verstappen

  1 jaar geleden
  Niet te geloven dat Trump nog altijd vrij is na wat hij in Amerika allemaal heeft uit gestoken.
 • Guido Pintens

  1 jaar geleden
  en als hij nog eens persé in het nieuws wil komen is het weer van dat. Kritiek geven ... iets anders kent hij niet, de be(s)tweter. Ooit iets gehoord van de Donald wat positief was over wat dan ook behalve zichzelf constant te bewieroken? In geen 100 jaar gebeurt dat
 • Davey Elberts

  1 jaar geleden
  Hier heeft de president echt wel gelijk in. Ze zijn gewoon te veel bezig met het spelen van social justice warriors en te weinig met hetgeen waar ze zich volledig op zouden moeten focussen.
 • Steve Warson

  1 jaar geleden
  Trump, de eeuwige verliezer, kon één keer winnen dankzij de hulp van dictator Poetin die met hem de ideale handpop had om Amerika de destabiliseren, wat uiteindelijk bijna gelukt was. De man heeft op geen enkel moment nog recht van spreken.
 • Jos Van De Plas

  1 jaar geleden
  Je mag als atleet jouw sport nooit misbruiken om politieke statements te maken, of je voor de zaak van de wokers te laten gebruiken.
 1. Ex-voorzitter Braziliaans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016
  Olympische Spelen
  1

  Ex-voorzitter Brazili­aans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016

  Een rechtbank in Rio de Janeiro heeft Carlos Arthur Nuzman veroordeeld tot bijna 31 jaar gevangenisstraf. De 79-jarige Braziliaan, die decennialang een prominent figuur was in de Braziliaanse sport, zou stemmen hebben gekocht om de Olympische Spelen van 2016 naar Rio de Janeiro te halen. Nuzman was destijds voorzitter van het Braziliaans Olympisch Comité en werd ook voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen.