Van links naar rechts: Celis, Bogaerts, Mariën en Vervoort.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Celis, Bogaerts, Mariën en Vervoort. © Photo News

Een planningsverantwoordelijke met fenomenaal schot en een kandidaat-notaris als bezieler: deze 4 Belgian Lions grepen net naast medaille

Olympische SpelenGeen eremetaal voor de Belgian Lions 3x3 op de Olympische Spelen. Onze basketmannen verloren het duel om brons tegen Servië. Een kennismaking met het kwartet dat ons land lange tijd deed dromen van een medaille.

24 reacties

 • Achiel Van Hyfte

  2 jaar geleden
  proficiat aan deze echte amateuratleten die vermochten wat vele beroepsatleten niet konden
 • walter huybrechts

  2 jaar geleden
  Top prestatie jongens echte team spirit en voorbeeld voor velen.
 • ludo heremans

  2 jaar geleden
  Na de spelen een enquete houden, categorie: beste team. Ze krijgen mijn stem !!!
 • Werner Theuns

  2 jaar geleden
  Dankjewel jongens voor de fantastische wedstrijden, knap gedaan
 • rudi swinnen

  2 jaar geleden
  Jullie hebben deze sport op een fenomenale manier in de picture gebracht . Bedankt voor het enorme kijkplezier wat wij beleven door jullie tomeloze inzet en speelstijl. Jullie mogen terecht fier zijn op wat jullie gepresteerd hebben , wat ook het vervolg moge zijn !
 1. Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarrentes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?
  Spaargids.be

  Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarren­tes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?

  Heel wat banken pakten recent uit met nieuwe spaarrekeningen met een hogere rente. Hun vergoeding ligt telkens hoger dan de rente die deze banken op hun andere - klassieke - spaarrekeningen geven. Waarom doen ze dat dan? Ze kunnen toch de rente op hun klassieke spaarrekeningen optrekken, zou je denken. Dat klopt, maar dat zou hen geld kosten. Spaargids.be legt je uit hoe je met je klassieke spaarrekening toch ook een hoge rente kan meepikken.
 2. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”
 3. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.