Wesley Theunis, verzorger en beste vriend van Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Theunis, verzorger en beste vriend van Wout van Aert. © Jumbo-Visma/Bram Berkien

DUBBELINTERVIEW. Wout van Aert en vaste verzorger en boezemvriend Wesley Theunis: “Een tattoo als Wout wint? Zeker geen olympische ringen”

Olympische SpelenAmbitie. Perfectionisme. Oog voor detail. Pasta en Italiaanse wijn. En kleine Georges, natuurlijk. Zo is er wel meer, op Club Brugge na, dat Wout aan Wes bindt. En Wes aan Wout. Wout van Aert (26) en zijn vaste verzorger Wesley Theunis (44): twee handen op één... euh… kuit.

8 reacties

 • guido donck

  1 jaar geleden
  Heel mooi verhaal ❤️
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  @vangeel.....Amstel Gold Race Ronde v Vlaanderen Strade Bianchi WK Cyclo cross rit en gele trui Ronde v Frankrijk gedragen enz... Allemaal uitgezochte wedstrijden waarschijnlijk ?
 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  VDP, NYS, VA en nog heel veel anderen laten zien dat er hoge prestaties mogelijk zijn. Die heel veel anderen komen niet in de picture maar zijn wel de belangrijkste !
 • van Dessel Wim

  1 jaar geleden
  Er zijn er in Tokio wel een stuk of 20 die willen en ook kunnen winnen ... Blijft gedeeltelijk beetje loterij, daarom zo mooi dat Wout een knappe Toer heeft gereden. Die momenten pakken ze hem nooit meer af!
 • vangeel guido

  1 jaar geleden
  MVDP kan ook winnen maar in parijs was die niet te vinden.Deze kiest zijn wedstrijden uit net zoals een kindje.Nee echt de beste crosser van de wereld is Sven NYS.Die wereldkampioenen truitjes wil niks zeggen.
 1. Ex-voorzitter Braziliaans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016
  Olympische Spelen
  1

  Ex-voorzitter Brazili­aans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016

  Een rechtbank in Rio de Janeiro heeft Carlos Arthur Nuzman veroordeeld tot bijna 31 jaar gevangenisstraf. De 79-jarige Braziliaan, die decennialang een prominent figuur was in de Braziliaanse sport, zou stemmen hebben gekocht om de Olympische Spelen van 2016 naar Rio de Janeiro te halen. Nuzman was destijds voorzitter van het Braziliaans Olympisch Comité en werd ook voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen.