Wesley Theunis, verzorger en beste vriend van Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Theunis, verzorger en beste vriend van Wout van Aert. © Jumbo-Visma/Bram Berkien

DUBBELINTERVIEW. Wout van Aert en vaste verzorger en boezemvriend Wesley Theunis: “Een tattoo als Wout wint? Zeker geen olympische ringen”

Olympische SpelenAmbitie. Perfectionisme. Oog voor detail. Pasta en Italiaanse wijn. En kleine Georges, natuurlijk. Zo is er wel meer, op Club Brugge na, dat Wout aan Wes bindt. En Wes aan Wout. Wout van Aert (26) en zijn vaste verzorger Wesley Theunis (44): twee handen op één... euh… kuit.

8 reacties

 • guido donck

  1 week geleden
  Heel mooi verhaal ❤️
 • Rik Cappelle

  1 week geleden
  @vangeel.....Amstel Gold Race Ronde v Vlaanderen Strade Bianchi WK Cyclo cross rit en gele trui Ronde v Frankrijk gedragen enz... Allemaal uitgezochte wedstrijden waarschijnlijk ?
 • Jan Van Bavel

  1 week geleden
  VDP, NYS, VA en nog heel veel anderen laten zien dat er hoge prestaties mogelijk zijn. Die heel veel anderen komen niet in de picture maar zijn wel de belangrijkste !
 • van Dessel Wim

  1 week geleden
  Er zijn er in Tokio wel een stuk of 20 die willen en ook kunnen winnen ... Blijft gedeeltelijk beetje loterij, daarom zo mooi dat Wout een knappe Toer heeft gereden. Die momenten pakken ze hem nooit meer af!
 • vangeel guido

  1 week geleden
  MVDP kan ook winnen maar in parijs was die niet te vinden.Deze kiest zijn wedstrijden uit net zoals een kindje.Nee echt de beste crosser van de wereld is Sven NYS.Die wereldkampioenen truitjes wil niks zeggen.

Olympische Spelen