Volledig scherm
© photo_news

De strafste hoogtepunten van Londen 2012

De 10.000 meter van Mo Farah, de fenomenale dubbele baanronde van David Rudisha, nieuw blinkend goud voor de afscheidnemende Michael Phelps of de nooit geziene turnoefening van de Epke Zonderland aan de rekstok. De sportredactie van HLN.be heeft tien beklijvende sportmomenten van Londen 2012 uitgekozen. Wat was voor U het sportieve hoogtepunt van deze olympiade? Laat het ons weten in een reactie én in onze poll.

 1. Internationaal Olympisch Comité verzekert: “Landen zullen niet geweerd worden van Olympische Spelen vanwege hoge coronacijfers”
  Olympische Spelen

  Internatio­naal Olympisch Comité verzekert: “Landen zullen niet geweerd worden van Olympische Spelen vanwege hoge coronacij­fers”

  Een land zal in zijn geheel niet van de Olympische Spelen in Tokio worden uitgesloten omdat het te veel coronabesmettingen telt. Dat bevestigde de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC), Thomas Bach, woensdag in een gesprek op Instagram met de Duitse speerwerper Johannes Vetter. De Spelen werden vanwege de coronapandemie met een jaar uitgesteld tot volgende zomer (23 juli-8 augustus 2021).
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  0:03