Félix Denayer.
Volledig scherm
PREMIUM
Félix Denayer. © Photo News

De mini-Olympiërs in de Red Lions: “Zeggen dat alles begon met een blikje en een bezem”

Een ventje dat hockey speelde met een blikje en een borstel. Een hoogbegaafd kind. Een jongen die moest kiezen tussen tennis en hockey. Dat is de Bende van Brasschaat die straks in Tokio het eerste hockeygoud op de Spelen ooit zal/wil/moet winnen. Maak kennis met de mini-olympiërs in Félix Denayer, Alexander Hendrickx en Arthur Van Doren.

2 reacties

 • marc tamar

  1 maand geleden
  Nu de kers op de taart jongens.Jullie schreven een succesverhaal.
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Ik duim voor de Red Lions. Als India kan winnen van Duitsland, dan moet België dat ook kunnen, van Australië. Recent heb ik 2 sporten ontdekt, die even sexy geworden zijn als voetbal: wielrennen en hockey ...
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).