ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

De laatste rechte lijn is ingezet: waarom Wout van Aert ook zaterdag in Tokio op z'n best zal zijn

Olympische SpelenOok Wout van Aert (26) is toegekomen in Japan voor de Olympische Spelen. De opdracht voor de komende dagen is simpel en tegelijk complex: zorgen dat de topvorm van de Tour niet verloren gaat. Maar hoe doet hij dat? Coach Marc Lamberts en Kris Van der Mieren - dokter van Belgian Cycling - leggen uit. “Wout is aan 95 procent in de Tour gestapt en komt eruit met een paar procent extra. Helemaal zoals we verwacht en gehoopt hadden.”

25 reacties

 • Marika Peeters

  2 dagen geleden
  Is zielig als je in je adoratie voor een bepaalde renner , reageert op reactie's van een wielerfan ....schrijf zelf je reactie , maar onthou je van een aanval op andere reactie's . Dat deze geen gemene roddels zijn , maar opsomming van de feiten ....en je dit niet verteren kunt ? " deal with it " .
 • Liliane Wuyts

  3 dagen geleden
  Tirreno vergeten Marika ? Wout 2e in het algemeen klassement na Pogacar. Uw uitleg is altijd heel selectief. Haha, middenmaat. We zullen wel zien.
 • Marika Peeters

  3 dagen geleden
  Goud in tijd of wegrit op de OS ? Hij zegt van zijn kansen hoog in te schatten voor beide ritten . Dat terwijl er in de wegrit , de loodzware Mikuni erin zit , Pogi en Carapaz ( 1ste en 3de in de Tour ) zijn tegenstanders zijn die dit perfect aankunnen ....terwijl Wout in de echte bergritten v/d Tour , enkele dreuns kreeg . Ook hetzelfde ego voor de tijdrit OS : net of de wereldtop tijdrijders geen bedreiging is . Gezien 19de in klassement van de Tour op 1 uur van Pogi , ben je een middenmaat .
 • Jan Van Bavel

  4 dagen geleden
  Zoals hier geschreven word, iedereen moet maar in zijn dienst rijden. Dan is het natuurlijk gemakkelijk om te winnen. Winnen moet je alleen doen maar dat is moeilijk.
 • Pieter martens

  4 dagen geleden
  We zouden ook europees kampioen worden , och de spelen is iets anders dan de Tour andere ploegen andere renners andere omstandigheden andere voorbereidingen allemaal anders.

Olympische Spelen