REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

De drie grote gevaren van Australië, nummer één van de wereld, doorgelicht: “Ze laten nooit het hoofd hangen”

Olympische SpelenGeen zachtgekookte eitjes, die Australiërs. Er wacht de Red Lions nog een zware klip op de weg naar goud. Florent Van Aubel, Antoine Kina, Arthur Van Doren en coach Shane McLeod belichten de drie troeven van de ‘Kookaburras’: “Strafcorners kunnen een item worden.”

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.