Casse toont bronzen plak ‘the day after’ aan Belgian Tornados: “Er moet nog wat tijd over gaan om dit allemaal een plaats te geven”

Olympische SpelenBrons, the day after. Matthias Casse (24) heeft zijn olympische medaille niet meegenomen onder de lakens - die lag op het andere bed naast hem. “Ik heb niet zoveel geslapen, mijn lichaam deed overal pijn.”

2 reacties

 • Jeroen Maes

  1 jaar geleden
  Pure klasse, proficiat!
 • Sylvia W

  1 jaar geleden
  Met vlag en wimpel geslaagd👊👊👊👊👊!!! Proficiat👏👏👏👏👏!!!!!
 1. Florian ‘Poef’ Van Acker steelt de show bij koning Filip: “Wel leuk, maar ik zit toch liever thuis”
  Play
  Olympische spelen
  6

  Florian ‘Poef’ Van Acker steelt de show bij koning Filip: “Wel leuk, maar ik zit toch liever thuis”

  Paralympisch tafeltennisspeler Florian ‘Poef’ Van Acker mocht vandaag samen met alle olympische atleten, paralympische atleten en atleten die op een EK of WK een medaille pakten, afzakken naar het Kasteel van Laken voor een huldiging door koning Filip en koningin Mathilde. “Wel leuk, maar ik zit toch liever thuis”, zei de tafeltennisser bloedeerlijk.
 2. Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaanse invloed in Europa en Azië

  Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaan­se invloed in Europa en Azië

  De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Peking, waar hij de Chinese leider Xi Jinping heeft ontmoet en de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen zal bijwonen. Dat heeft het Russische persagentschap TASS gemeld. Poetin sprak bij deze topontmoeting over “de ongekend nauwe betrekkingen” tussen beide landen. Hij zei dat de banden van Rusland met China “zich voortvarend ontwikkelen op de weg naar vriendschap en een strategisch partnerschap”.