Fanne Lecluyse en Brigitte Becue
Volledig scherm
PREMIUM
Fanne Lecluyse en Brigitte Becue © Belga/Photonews

Brigitte Becue verheugd met opvolgster Lecluyse in olympische schoolfinale: “Voor Fanny is deze prestatie een negen op tien"

Olympische spelenBrigitte Becue ziet zich na 25 jaar door Fanny Lecluyse afgelost als laatste Belgische vrouw in een olympische zwemfinale. “Ik heb haar een berichtje gestuurd dat ik superblij ben voor haar”, reageerde Becue. “Fanny verdient dit dubbel en dik.”

3 reacties

 • OLIVIER HEYMAN

  1 jaar geleden
  Daar gaan we weer, laat vooral het negativisme zegevieren. Vergeet niet dat je dan nog de achtste beste van de wereld bent. Laat trots hier maar primeren! Beste Bram, wat is jouw besttijd?
 • Marcel De Maesschalck

  1 jaar geleden
  Bram, je bent een dikke onnozelaar. Een finale halen op de OS wil zeggen dat je bij de beste 8 van de wereld bent. Waarom moet jij weer de prestatie van Brigitte naar beneden halen ? Trouwens, Brigitte heeft niet alleen op de OS finales gezwommen. Ze mag met recht trots zijn op haar carrière. En FANNY : go for it girl. Hopelijk win je een medaille. En zelfs al ben jaar maar 8ste : het is en blijft een fantastische prestatie.
 • Bram Rosseel

  1 jaar geleden
  Hopelijk doet ze beter dan Becue want haar beste plaats was 8ste op de 100m in Atlanta