Thomas Briels en Cedric Charlier.
Volledig scherm
Thomas Briels en Cedric Charlier. © Photo News

Briels pakte in Tokio goud met Red Lions: “Hoop dat we premie volledig krijgen”

Olympische SpelenThomas Briels, die met de Red Lions olympisch goud pakte in Tokio, heeft bij VTM NIEUWS gereageerd op het nieuws dat onze medaillewinnaars mogelijk een deel van hun premie moeten afstaan aan de fiscus. “Het zou raar zijn, want we hebben België toch veel gegeven tijdens de Spelen.”

7 reacties

 • Ronald Roelants

  2 maanden geleden
  Niet akkoord, iedereen gelijk voor de wet ; elke dag geven veel mensen voor België. Best is voor iedereen de belastingen te verminderen.
 • Dirk Van Brussel

  2 maanden geleden
  Niet treuren, de minister werkt (?) eraan. En het zal snel gaan ! Tegen 2080 zullen ze waarschijnlijk klaar zijn. De hoop nooit opgeven, zelf als het tevergeefs is. Ge moest voetballer zijn geworden dan had ge steenrijk geweest en geen bal belastingen betaald op uw premies.
 • Jef Lois

  2 maanden geleden
  Is dit niet hun broodwinning? Wel de werkman die zijn job doet en daar zijn brood mee verdiend moet daarop toch ook belastingen betalen. Waarom deze sporters dan niet?
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Sorry, niet akkoord. Iedereen moet belastingen betalen, OOK de voetballers
 • alain van havere

  2 maanden geleden
  Ik hoop dit jaar ook geen belasting te betalen
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?