Sven Vanthourenhout geeft Wout van Aert een schouderklopje na de tijdrit.
Volledig scherm
Sven Vanthourenhout geeft Wout van Aert een schouderklopje na de tijdrit. © BELGA

Bondscoach Vanthourenhout niet teleurgesteld: “Iedereen wilde hier op z'n best zijn”

Olympische spelenMet een zesde en negende plaats is de olympische tijdrit voor de Belgen toch ietwat op een sisser afgelopen. Al wil de bondscoach, Sven Vanthourenhout, dat niet zo zien. “Waar ik vooraf wat schrik voor had, is werkelijkheid geworden”, klonk het na afloop.

9 reacties

 • Sanders Dejong

  2 maanden geleden
  Snap niet wat Evenepoel daar gaan doen is.
 • Jean West

  2 maanden geleden
  Voor de tijdrit zou je gedacht hebben als men de commentaren hoorde en las dat er maar 2 deelnemers waren Van Aert en Evenepoel. Een wedstrijd moet eerst altijd gereden worden.
 • Pieter De Ruyter

  2 maanden geleden
  Wout heeft het goed gedaan,hij was top in de tweede week van de tour;Het kan niet alle dagen kermis zijn.
 • Etienne De Bondt

  2 maanden geleden
  Een goede bondscoach had Van Aert nooit beide wedstrijden laten rijden en dan nog in de media beweren dat de kans op goud in beide wedstrijden reëel was. Zonder het zilver van Van Aert was hij dik gebuisd, voor zijn keuze op de weg een dikke nul, voorzijn tactiek op de weg nog een grotere nul. Hij had Campenaerts de tijdrit moeten laten rijden in plaats van Evenepoel.
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Als Evenepoel nog niet 100% is dan was hij beter niet naar Japan gegaan. Daar moeten anderen voor thuis blijven.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).