Bondscoach Sven Vanthourenhout zag Van Aert en co. de (quasi) perfecte koers rijden: “Was nooit eerder zó tevreden met zilver”

Olympische SpelenBondscoach Sven Vanthourenhout was een tevreden man op het Fuji International Speedway Circuit, na afloop van de olympische wegrit. “Hoe Wout opnieuw met de besten bergop reed: fantastisch.”

7 reacties

 • René Pijnacker

  1 jaar geleden
  Mooi is dat hè? Nu is het landverraad dat Pogacar niet achter de Amerikaanse ploeggenoot reed. Bij het WK was het weer verraad dat Roglic als ploeggenoot Van Aert niet hielp. Opportunisme ten top!
 • Eddy Beernaert

  1 jaar geleden
  De ploeg was goed. Van Aert was schitterend. Alleen had hij de pech dat Pogacar niet alleen gewoon maar volgde toen zijn Amerikaanse 'ploegmaat' McNulty weg was met Carapaz .... maar dat die ook nog eens een lesje gaf in afstoppen! En dat is nog iets anders dan gewoon maar 'niet achter een ploegmaat rijden'. Dat vind ik erg .. 'landsverrraad' binnen de koers. Zo zie je hoe 'eerlijk' een koers kan verlopen zonder oortjes! De ware aard komt dan boven!
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Half de klim moest Wout lossen en het spel van de ander ging niet door, door zijn wilskracht kon hij terug komen. Maar als er opdat ogenblik een Dylan Teuns, die zowel als Bouke Mollema de klim op kan en in Wout zijn buurt was, was het een gans ander verhaal geweest.Vanaf dat Carapaz vertrok op de klim was het Goud voor Wout gaan vliegen. Met platte straat wegrenners moet je niet gaan koersen in de bergen en zeker niet waar veel klimmers aandeel nemen waarom doet MVDP niet mee, kan geen klim op.
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Ge hebt betere thuisgelaten om Evenepoel mee te nemen die geen meerwaarde brengt in de ploeg grove fout !!
 • Ivan Bourdeaux

  1 jaar geleden
  Hadden inderdaad een sterke Evenepoel verwacht in de finale. Maar het ontbreken van competitieritme zal hem genekt hebben. Woensdag een nieuwe kans, maar met andere en frissere concurrenten !!
 1. Sneeuwprinses én model: ‘s lands jongste olympische winterkampioene Eileen Gu palmt Chinese harten in met drie medailles
  Play
  PREMIUM
  Winterspelen
  2

  Sneeuwprin­ses én model: ‘s lands jongste olympische winterkam­pi­oe­ne Eileen Gu palmt Chinese harten in met drie medailles

  De postergirl van de Winterspelen heeft de beloften ingelost: freestyleskiester Eileen Gu, 18 nog maar, schonk China goud op het onderdeel Big Air. Ze deed er nog zilver bij op de slopestyle en goud in de halfpipe. Meteen was ze ‘s lands jongste olympische winterkampioene ooit. Op social media in China ging ze meteen viraal: 90.000 posts over haar zege in minder dan dertig minuten tijd. En zeggen dat Gu is geboren en getogen in het zonnige Californië.