Wout van Aert en zijn ploegmakkers rijden in Tokio in een speciaal shirt rond.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert en zijn ploegmakkers rijden in Tokio in een speciaal shirt rond. © RV/Social

Belgische renners gaan vér in strijd tegen vochtige hitte in Tokio: Van Aert, Evenepoel en co koersen straks met revolutionaire koeltechnologie

Olympische SpelenHitte is de nieuwe hoogte. Ook op potentiële sauna’s als die van Tokio ben je als atleet maar beter optimaal voorbereid. Of Wout van Aert en Remco Evenepoel er straks (vanaf 4u) in de wegrit en woensdag in de tijdrit zullen in slagen om het hoofd koel te houden, is nog maar de vraag. Het lichaam moet alvast lukken. Met dank aan een revolutionaire technologie van hun kledingsponsor.

3 reacties

 • Michael Verheecke

  2 maanden geleden
  Op het einde wint de beste...met of zonder eender welk pakje.
 • Wendy Dielis

  2 maanden geleden
  Mooie inovatie weeral.
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Weet ik nog zo niet voor de tijdrit want daar telt elke gram.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Onze atletiekspecialiste denkt al na over tijdperk post-Borlées: “Leven zal er zijn, maar de dis zal toch minder copieus zijn, vrezen we”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  9

  Onze atle­tiekspe­ci­a­lis­te denkt al na over tijdperk post-Bor­lées: “Leven zal er zijn, maar de dis zal toch minder copieus zijn, vrezen we”

  Kevin en Jonathan Borlée, beiden 33 jaar, zagen een olympische medaille ondanks een knappe prestatie alweer door de neus geboord. Onze atletiekspecialiste Valerie Hardie weet dat de klok tikt voor de tweelingbroers, en met hen voor de Tornados in het algemeen. Aanstormend talent staat klaar, al rijst de vraag of dat volstaat. Quod nunc, Tornados?