REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Belgian Lions 3x3 winnen van Rusland, maar verliezen van favoriet Servië: “Voor ons een mooi verhaal, tot we gisteren plots bedreigingen kregen”

Olympische SpelenNet als gisteren wisselend succes voor de Belgian Lions 3x3. De basketters wonnen hun derde wedstrijd op de Olympische Spelen in Tokio tegen Rusland (21-16), in hun vierde wedstrijd was Servië te sterk (21-14). Gisteren hakte de nederlaag tegen Japan er wel in. “Dat gaf een wrang gevoel en we begonnen wat te twijfelen”, gaf kapitein Nick Celis van vandaag toe. 

5 reacties

 • Rudi Friedrichsen

  1 jaar geleden
  Ze hebben mij al leuke momenten bezorgd. Bedankt mannen.
 • Andre Ooms

  1 jaar geleden
  Prachtige sport, heel intens en mooi om volgen. Deze Belgen doen het formidabel, dikke proficiat. Ben fan geworden van deze sport.
 • Michael Van Eyck

  1 jaar geleden
  Daar mogen we fier op zijn! Dat je je kunt kwalificeren bij deze 8 ploegen, is een mooie prestatie op zich… #goebezigmannen
 • rudi swinnen

  1 jaar geleden
  Ik heb met het zien van de Belgen tegen Letland pas kennis gemaakt met deze sport . Op het puntje van mijn stoel heb ik genoten van de intentie , snelheid en vooral spanning . Prachtige sport hoor , en nu er al overwinningen geboekt zijn tegen dat Letland en nu ook Rusland zal dat de aandacht en populariteit alleen maar ten goede komen . Succes jongens !!!
 • lieven de ly

  1 jaar geleden
  top die gasten wat een drive.