Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Belgian Hammers ambitieus voor gemengde triatlon, maar dé hamvraag luidt: “Hoe sterk is de zwakste schakel?”

Olympische SpelenOndanks de tumultueuze aanloop staan de Belgian Hammers zaterdagnacht dan tóch voltallig aan de start van de gemengde triatlon, inclusief Jelle Geens. Maar niet op hun sterkst, met de kuitverrekking van Claire Michel. “Toch moeten we ambitieus zijn.”

1 reactie

 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Soms vraag ik mij af waarom er altijd bij Belgische nationale ploegen van die Engelse bijnamen aangeplakt worden,rode duivels mooi,maar voor de rest,!!
 1. Belgische goalballers naar kwartfinale ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”
  PARALYMPISCHE SPELEN

  Belgische goalbal­lers naar kwartfina­le ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”

  De Belgische goalballers zijn ondanks de 4-2 nederlaag van zondag tegen Oekraïne in hun laatste groepsduel van het paralympisch toernooi zeker van een stek in de kwartfinales. Die staan dinsdag op de agenda. Vier van de vijf ploegen in de poule plaatsen zich voor de laatste acht. De Belgian Bulls kunnen na de groepsmatchen van maandag (China-Duitsland en Turkije-Oekraïne) niet meer naar de laatste plaats zakken.
 2. Olympisch kampioen bedankt vrijwilligster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”
  Play

  Olympisch kampioen bedankt vrijwillig­ster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”

  Het had niet veel gescheeld of de Jamaicaanse atleet Hansle Parchment, die in Tokio goud won op de 110 meter hordelopen, had zijn race gemist. Op de dag van de halve finale stapte hij per ongeluk op de verkeerde bus, die hem niet naar de atletiekbaan, maar naar een watersportcentrum bracht. Er was te weinig tijd om een bus terug te nemen, maar gelukkig was een vrijwilligster zo vriendelijk de man geld te geven voor een taxi, zodat hij toch nog op tijd arriveerde voor de race, waar hij later goud pakte.