Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belgian Cats loten Canada, Japan en Zweden voor olympisch kwalificatietoernooi

Moeilijk maar niet onmogelijk: de Belgian Cats moeten het tijdens het olympisch kwalificatietoernooi begin februari in Oostende opnemen tegen Canada, Japan en Zweden. De topdrie kwalificeert zich voor Tokio 2020. Met één nuance: Japan is als gastland al zeker van de Spelen en zo zijn er eigenijk maar twee tickets te verdelen. 

1 reactie

 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Goede loting voor de Cats. Canada en Zweden zijn 2 haalbare kaarten en Japan komt 3 oefenwedstrijden spelen omdat ze al geplaatst zijn.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Marathondebuut meteen goed voor olympisch ticket: Dieter Kersten (24) vergezelt Bashir Abdi en Koen Naert naar Tokio

  Marathonde­buut meteen goed voor olympisch ticket: Dieter Kersten (24) vergezelt Bashir Abdi en Koen Naert naar Tokio

  Opmerkelijke prestatie van de jonge Belg Dieter Kersten vanochtend op Twente Airport in Enschede: bij zijn marathondebuut greep de 24-jarige atleet uit Tongeren meteen zijn olympisch ticket voor Tokio. Hij finishte als 12de, in een tijd van 2u10:22, meer dan een minuut onder de olympische limiet. Ook zijn clubgenote Mieke Gorissen kwalificeerde zich op haar 38ste voor de Spelen.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei