Julie Vanloo en Emma Meesseman in tranen.
Volledig scherm
Julie Vanloo en Emma Meesseman in tranen. © VTM Nieuws/Photonews

Belgian Cats in tranen na hartverscheurende uitschakeling: “Dit doet verdomme veel pijn”

Olympische SpelenTreurnis bij de Belgian Cats. Zij bleven achter in tranen na hun nipte nederlaag tegen Japan in de kwartfinale - het kwam aan op één punt. “Dit doet pijn”, vertelden ze aan VTM Nieuws.

10 reacties

 • frank Van den Abbeele

  2 maanden geleden
  Het eeuwige net niet verhaal.zet een Hollandse kop op die lichamen en we geraken veel verder.Niet enkel bij deze dames, natuurlijk.
 • Jos Van Doorslaer

  2 maanden geleden
  Japan scoort ook 6x in de allerlaatste seconde van de 24 seconden regel. Het geluk was meer aan hun kant. Prachtige wedstrijd gezien met een anti climax voor onze meisjes.
 • Arie De Preter

  2 maanden geleden
  Ben Onvoorwaardelijk fan geworden….. allen dat juist niet moet er nog uitgepoetst worden , proficiat!
 • steve vandenbroeck

  2 maanden geleden
  Geweldige prestatie en hier gaan ze zeker nog sterker uitkomen. Proficiat!!
 • Maria Briers

  2 maanden geleden
  Toch een dikke proficiat, fantastische wedstrijd. Heel jammer dat hier een verliezer moest zijn. Het was niet verdiend om te verliezen. Een tikkeltje meer geluk en ze waren in de halve finale.
 1. Next Gen olympiërs, de 24 voor ‘24. Ontdek onze (verborgen) Belgische parels voor de Spelen van Parijs
  Play
  Olympische Spelen
  7

  Next Gen olympiërs, de 24 voor ‘24. Ontdek onze (verborgen) Belgische parels voor de Spelen van Parijs

  24 voor Parijs 2024. België verlaat de Olympische Spelen van Tokio met zeven medailles. Wij kijken nú al verder, want er staat een verse lichting te drummen om ons land op de volgende Spelen naar glorie te leiden. 24 atleten uit 18 verschillende onderdelen, gewikt en gewogen door een panel van experten. Ontdek vanaf morgen de vijfdelige reeks ‘Next Gen olympiërs’.
 2. Australisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantaine van 28(!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegenwoordigen”
  Olympische Spelen
  8

  Austra­lisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantai­ne van 28 (!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegen­woor­di­gen”

  Het Australisch Olympisch Comité (AOC) verzet zich tegen de strenge quarantaineregels van de staat Zuid-Australië. 16 atleten die naar die staat terugkeren, zullen in totaal maar liefst 28 dagen in quarantaine moeten doorbrengen. ‘Een buitenproportionele maatregel’ die volgens het AOC niets met veiligheid of wetenschap te maken heeft. “Andere landen vieren hun atleten bij terugkomst, wij geven ze een wrede behandeling”, luidt het in een statement.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 4. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.