Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Australische media zien ‘beste land ter wereld’ goud pakken: “Aan een Belgische toog bestel je nu ook hockeycounters”

OLYMPISCHE SPELENDaags na de gouden medaille van de Red Lions zindert de olympische hockeyfinale ook in de Australische media na. ‘Down under’ zijn de harten gebroken, maar toch primeert de suprematie van de Belgen. “Deze gouden generatie hockeyspelers kwam in elke wedstrijd vol vertrouwen aan de start.” 

3 reacties

 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  In vergelijking met voetballers heel dik onderbetaald en toch een palmares om u tegen tegen te zeggen, Europees kampioen, Wereldkampioen, Zilver in Rio en de kroon op het werk GOUD in Tokio. Een gouden generatie van hockey spelers die waarschijnlijk nooit meer zal terug komen. Een missie en een unieke prestatie van deze uitzonderlijke ploeg.
 • michel vandewiele

  2 maanden geleden
  Ja soms moet je de beste erkennen, europees kampioen, wereld kampioen, olympisch goud er bestaat niets hoger meer. En nu hopen vrt wat meer aandacht gaat besteden aan deze sublieme sport ipv aan al die kermiskoersen.
 • lieven de ly

  2 maanden geleden
  UNIEK UNIEK wat een ploeg.
 1. POLL. Wie waren de figuren en wat waren voor u dé momenten van deze Olympische Spelen?
  Olympische Spelen
  14

  POLL. Wie waren de figuren en wat waren voor u dé momenten van deze Olympische Spelen?

  De vlam is gedoofd, het stof is gaan liggen, de Olympische Spelen in Tokio zitten erop. Om nog één ultieme keer na te genieten geven wij graag u het woord in onze grote Spelen-poll. 7 vragen met telkens 7 keuzemogelijkheden en dat allemaal geheel naar de olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen. Wie was de figuur van de Spelen? Welke Belgische medaille maakte bij u de grootste indruk? Laat het ons weten.