Manon Claeys.
Volledig scherm
Manon Claeys. © BELGA

Amazone Manon Claeys pakt brons in de individuele test van de paradressuur: “Dit is geweldig, vooraf hoopte ik op top 5"

Paralympische SpelenMedaille nummer twee op de Paralympische Spelen voor België. Amazone Manon Claeys heeft met haar paard San Dior 2 de bronzen medaille behaald in de individuele test van de paradressuur (graad IV). Baanwielrenster Griet Hoet en pilote Anneleen Monsieur pakten eerder vandaag brons in de tijdrit van 1 kilometer. 

18 reacties

 • marleen mertens

  3 maanden geleden
  Waar zit Karl Vannieuwkerke nu ? Dit zijn de echte sporters , veel wilskracht en weinig verdienen . Vroeger waren de Spelen voor amateurs , nu voor de grootverdieners
 • lieve rigo

  3 maanden geleden
  Gefeliciteerd !
 • William De Ruyck

  3 maanden geleden
  👏 👏🌻🇧🇪super gedaan !!!
 • LUC WULLAERT

  3 maanden geleden
  Mooi dat zijn tenminste sporters die ondanks hun handicap prachtige prestaties leveren zonder dat het hun iets opbrengt.Daar kunnen voetballers, tenissers enz. een lesje van leren
 • Lisette Cams

  3 maanden geleden
  Graag meer op tv van onze geweldige paralympische a u b
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat
burgemeester erin bijt
  Play

  Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat burgemeester erin bijt

  De burgemeester van de Japanse miljoenestad Nagoya heeft het hard te verduren gekregen op social media. Tijdens de huldiging van atlete Mio Goto, die goud won met haar softbalteam, beet Takashi Kawamura in de medaille. Een oude truc om te verifiëren of het wel écht goud is. Iets wat volgens vele Japanners niet aanvaardbaar is in coronatijden. Kawamura werd op social media bedolven onder kritiek voor het maken van een ‘microbe-medaille’. De burgemeester bood ondertussen zijn excuses aan en stelde voor om een nieuwe medaille te bekostigen. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft ondertussen bevestigd dat Goto een nieuwe gouden plak krijgt - bekostigd door het comité zelf.
 3. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.