Jacques Borlée.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Borlée. © BELGA

Alweer nét niet voor Tornados van Jacques Borlée: “Als ze zeggen: ‘Over een jaar stop ik’, dan ga ik niet pushen om tot Parijs vol te houden”

Olympische SpelenZelfs een Belgisch record volstond zaterdag niet. Voor de vierde keer in evenveel finales grepen de Belgian Tornados naast een olympische medaille. Dat trainer Jacques Borlée er van wanhoop al zijn haren nog niet bij verloor... “Ik kan mijn jongens niets kwalijk nemen.”

6 reacties

 • Dirk Van Brussel

  3 maanden geleden
  Een georganiseerde hetze tegen de familie Borlée !
 • René Schoeters

  3 maanden geleden
  Misschien best stoppen en werk zoeken want er is een flink tekort aan deftig personeel!
 • Hans Kerckaert

  3 maanden geleden
  Teveel gekwetsten dus zo´n goeie trainer is hij ook weer niet!!
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Zelf uitmaken wanneer jullie er mee stoppen is jullie volste recht. Bedankt voor die vele uitzonderlijke resultaten. Jullie hebben bewezen dat het, mits de juiste weg te volgen, mogelijk is van talenten toppers te maken
 • Pieter martens

  3 maanden geleden
  Van doorstromen in dit land hebben ze nooit gehoord stop met pamperren van " uitgeleefde" atleten steek energie in nieuwe jongen gasten maar dat zit blijkbaar hier niet in de genen.Sport is hard en dan moet je ook harde beslissingen durven nemen.
 1. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”
 2. Belgische goalballers naar kwartfinale ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”
  PARALYMPISCHE SPELEN

  Belgische goalbal­lers naar kwartfina­le ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”

  De Belgische goalballers zijn ondanks de 4-2 nederlaag van zondag tegen Oekraïne in hun laatste groepsduel van het paralympisch toernooi zeker van een stek in de kwartfinales. Die staan dinsdag op de agenda. Vier van de vijf ploegen in de poule plaatsen zich voor de laatste acht. De Belgian Bulls kunnen na de groepsmatchen van maandag (China-Duitsland en Turkije-Oekraïne) niet meer naar de laatste plaats zakken.
 3. Next Gen olympiërs, de 24 voor ‘24. Ontdek onze (verborgen) Belgische parels voor de Spelen van Parijs
  Play
  Olympische Spelen
  7

  Next Gen olympiërs, de 24 voor ‘24. Ontdek onze (verborgen) Belgische parels voor de Spelen van Parijs

  24 voor Parijs 2024. België verlaat de Olympische Spelen van Tokio met zeven medailles. Wij kijken nú al verder, want er staat een verse lichting te drummen om ons land op de volgende Spelen naar glorie te leiden. 24 atleten uit 18 verschillende onderdelen, gewikt en gewogen door een panel van experten. Ontdek vanaf morgen de vijfdelige reeks ‘Next Gen olympiërs’.