AP
Volledig scherm
© AP

6.200 dopingstalen op Olympische Spelen leveren zes positieve gevallen op

Olympische SpelenTijdens de Olympische Spelen zijn zo’n 6.200 dopingstalen verzameld. Daarvan leverden zes een positief resultaat op. Het International Testing Agency (ITA), dat de controles uitvoerde, maakte de cijfers bekend, maar de namen blijven geheim.

2 reacties

 • isabelle de crom

  1 jaar geleden
  Joris De Crom, Wat Jaak Rogge in gang heeft gezet begint eindelijk resultaat te hebben. Goed gewerkt.
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Dit is eigenlijk goed nieuws. Controleren loont.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.